Camdaki Kız'da başrol oyuncularından veda: Nalan ile Hayri'nin yolları ayrılıyor

Camdaki Kız dizisi son yaşanan vedalar sonrasında yeniden ekranlara dönmeye hazırlanırken senaryonun ilerleyen bölümlerinde Nalan ile Hayri arasındaki gerilim biraz can sıkacak. Büyük kırılmaların yaşandığı dizide son olarak iki karakterinde yapımdan ayrılması sevenleri üzdü.

Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ederken üst üste yaşanan ayrılıklar hayal kırıklığı yaşanmasına neden oldu. Cana ile Feride’nin yeni bölümlerde dizide yer almayacak olması canları biraz sıkarken Camdaki Kız reytinglerinin bundan nasıl etkileneceği merak edildi.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Camdaki Kız dizisinde Nalan son olarak annesinin ölümünün ardından hayatı konusunda net kararlar almaya başladı. Sedat ile boşanmanın eşiğine kadar gelirken güçlü bir kadın görüntüsü hayatın belki de kendisine getirdiklerini kabullenmiş rolü verecek.

Camdaki Kız'da başrol oyuncularından veda: Nalan ile Hayri'nin yolları ayrılıyor

2 Mart akşamında yeni bölümle izleyenlerinin karşısına çıkacak olan Camdaki Kız dizisinin ilerleyen bölümlerinde büyük kırılmalar yaşanacak. Artık hayatla kavga eden bir Nalan değil gerçekleri kabullenen ve bir o kadar da olgun görünün biri olacak.

Camdaki Kız'da başrol oyuncularından veda: Nalan ile Hayri'nin yolları ayrılıyor - Resim : 2

Nalan, “Ben Sedat’tan derhal boşanmak istiyorum. Başından beri çok yanlış bir evlilikti. Bence hepimiz bunun farkındaydık.” sözleri Camdaki Kız’ı farklı yönlere savuracak. Nalan karakterinde ilerleyen bölümlerde büyük değişimlerin yaşanacağı ve belki de başrol oyuncuları olmadan dahi yepyeni bir hikayenin kapısı da aralanmış olacak.

Camdaki Kız'da başrol oyuncularından veda: Nalan ile Hayri'nin yolları ayrılıyor ile ilgili etiketler Camdaki Kız Burcu Biricik Cihangir Ceyhan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.