Camdaki Kız dizisinde Cana depremi yaşanıyor! Senaryoda çılgın değişiklik... Hande Ataizi açıkladı!

Camdaki Kız dizisinde yaşanan karışıklıklar bitmiyor. Kanal D ekranlarında son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlanan dizide Cana ile Sedat'ın sevişme sahneleri damga vurmuştu. Nalan'ı aldatan Sedat'a öfke dinmezken izleyiciyi şoke eden karar da ardından geldi. Cana Camdaki Kız'dan ayrılıyor mu?

Kanal D ekranlarının en başarılı yapımlarından olan Camdaki Kız yeni sezonda da izleyiciyi hop oturup hop kaldırıyor. Perşembe akşamı yayınlanan son bölümde Sedat'ın Cana ile sevişme sahneleri geceye damga vurmuştu. Öyle ki Sedat'ın kendisini aldattığını öğrenen Nalan şoka girmişti.

Sedat'ın Cana'ya, " Seni çok seviyorum Nalan, sen benim gerçekten sevdiğimsin. Bunu her zaman belli edemesem de sana değer veriyorum" sözlerini duyan Nalan yıkılmıştı. Öte yandan Hayri de Sedat'ın ihanetini öğrenen bir başka isimdi.

Camdaki Kız'da Cana Depremi Yaşanıyor!

İlgiyle takip edilen ve sosyal medyada da en çok etkileşim alan dizilerden olan Camdaki Kız'da Cana ile Sedat'ın yaşadıkları seyirciyi de çileden çıkarttı. Aldatmaların, ihanetlerin eksik olmadığı dizide Nalan'ın Hayri'ye aşık olmasına ramak kaldı. Yaşananlar sonrası dizinin takipçileri de Cana'nın diziden bir an evvel ayrılmasını istiyor.

Gelen son haberlere göre 5 bölüm sonra diziden ayrılacağı konuşulan Cana karakterini Hande Ataizi canlandırıyor. Senaryoda yapılan ani bir değişiklikle Cana karakterinin ölümü kesinleşti.

Başarılı oyuncu Hande Ataizi'nden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak bir tüyo verelim: Camdaki Kız Cana eşi tarafından öldürülerek diziden ayrılacağa benziyor.

Sosyal medyada da karşılığını bulan bu haber sonrası seyirci de Cana'nın ölümüne seviyor. Yapılan yorumlarda, "Bu habere göbek atılır" diyenler bile var.

Camdaki Kız dizisinde Cana depremi yaşanıyor! Senaryoda çılgın değişiklik... Hande Ataizi açıkladı! ile ilgili etiketler Kanal D Hande Ataizi Camdaki Kız camdaki kız cana
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.