Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un "Sevgili sözleşmesi" imzaladıkları iddia edilmişti! Şıkel'den beklenen açıklama geldi!

2015 yılında boşanma kararı alan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un "Sevgili sözleşmesi" yaparak iki taraftan birinin basında başka kişilerle fotoğraflarının çıkması durumunda yüklü miktarda tazminat ödeyeceği iddia edilmişti. Ortaya atılan söz konusu iddialara Çağla Şıkel'den yanıt geldi...

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift anlaşamamaları sebebiyle de 2015 yılında boşanmışlardı. 

Oğulları Kuzey ve Uzay için sıklıkla bir araya gelen Çağla Şıkel ile Emre Altuğ hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

"SEVGİLİ SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR"

Ünlü sunucu ile ünlü şarkıcının “sevgili sözleşmesi” imzaladıkları öne sürüldü. Hatta sözleşmeyi ihlal eden tarafın da karşı tarafa tazminat ödeyeceği iddia edildi.

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un "Sevgili sözleşmesi" imzaladıkları iddia edilmişti! Şıkel'den beklenen açıklama geldi!

"ÇOK KOMİK, BU TARZ HABERLERE İNANMAYIN"

TV100.com’dan Arda Aşkın Aksoy’un haberine göre, Çağla Şıkel’in yakın çevresi iddiaları yalanladı. Şıkel'in çıkan haberlerle ilgili “Çok komik bu tarz haberlere inanmayın” dediği öğrenildi.

 

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un "Sevgili sözleşmesi" imzaladıkları iddia edilmişti! Şıkel'den beklenen açıklama geldi! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Emre Altuğ sevgili sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.