Çağatay Ulusoy Terzi dizisi ile geliyor! Terzi dizisinde kimler oynuyor, konusu nedir? İlk fragmanda şaşırtan detay!

Oynadığı her film ve dizide yıldızlaşan Çağatay Ulusoy, Netflix'in yeni dizisi "Terzi" ile yeniden ekranlara dönüyor. Terzi dizisinin yayın tarihi konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu. İşte Netflix’in yeni dizisi ile alakalı tüm bilinenler…

Pek çok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu Çağatay Ulusoy, Netflix tarafından yayınlanacak olan yeni dizi "Terzi" ile geri dönüyor. Dizi, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'ya bakan yetenekli terzi Peyami'nin hayatını konu alıyor. en büyük sırrını herkesten saklıyor. Olgun Şimşek ve Salih Bademci'nin de rol aldığı dizinin ilk fragmanı şimdiden izleyicilerde heyecan yarattı.

DİZİ SAĞLAM BİR KADRO İLE GELİYOR

Çağatay Ulusoy Terzi dizisi ile geliyor! Terzi dizisinde kimler oynuyor, konusu nedir? İlk fragmanda şaşırtan detay!

Terzi dizisi çok sağlam bir kadro ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Diziye baktığımızda Peyami rolünde Çağatay Ulusoy’u Esvet rolünde Şifanur Gül’ü, Ece Sukan’ı Suzi olarak Engin Şenkan’ı Evrim Alasia’yı, Olgun Şimşek’i Mustafa olarak, Dimitri rolünde Salih Bademci’yi  ve Berrak Tüzünataç’ı Cemre rolünde görmekteyiz.

"Terzi", yeteneğini dedesinden miras alan ve başarılarıyla herkesi kendine hayran bırakan Peyami'nin hikayesini anlatmaktadır. Ancak herkesten bir sır olarak sakladığı akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa ile ilgilenirken en büyük sırrını da İstanbul'daki hayatının merkezine yerleştirmek zorunda kalır. Kötü bir ilişkiden kaçan Esvet kendi sırlarıyla hayatlarına girince işler değişir.

TERZİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix, hayranlarını heyecanlandıran "Terzi"nin 2 Mayıs'ta yayınlanacağını duyurdu. Dizinin kısa sürede büyük beğeni toplaması ve çok sayıda kişi tarafından izlenmesi bekleniyor.

Netflix başarılı Türk yapımlarını peş peşe yayınlarken, Terzi'nin de önemli bir izleyici kitlesine ulaşıp hit olması bekleniyor. Dizide sırları olan yetenekli bir terzi olan Peyami rolünü yetenekli aktör Çağatay Ulusoy canlandırmaktadır. Hayranlar, "Terzi"nin 2 Mayıs'ta yayına alınmasını dört gözle bekliyorlar. Seyircinin merak uyandıran hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla terzi dizisinden kesinlikle zevk alması bekleniyor. İlk fragmanı milyonlarca görüntülenme alan dizi ile alakalı sosyal medyada da çok sayıda yorum yapıldı.

Çağatay Ulusoy Terzi dizisi ile geliyor! Terzi dizisinde kimler oynuyor, konusu nedir? İlk fragmanda şaşırtan detay! ile ilgili etiketler dizi Netflix Çağatay Ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.