Büyük ikramiyenin çıktığı biletlerin sadece biri satıldı, sosyal medyada sert tepkiler geldi

Milli Piyango'nun yılbaşı büyük ikramiyesi çeyrek bilete isabet etti. Ancak büyük ikramiyenin çıktığı biletlerden sadece bir tanesinin satıldığının ortaya çıkması sonrası ortalık ayağa kalktı. Durumun ortaya çıkması sonrası Twitter'da çok sayıda paylaşım yağpıldı.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet etmesi ve biletlerden yalnızca birinin satılmış olması Twitter’ın gündeminde.

İkramiyenin İzmir’in Konak ilçesinde satılan bir çeyrek bilete isabet ettiği açıklanmıştı. Sosyal medyada çeyrek biletlerden yalnızca birinin satılmış olmasına dikkat çekildi.

Benzer bir durum geçen seneki özel çekiliş sonucunda da ortaya çıkmış, 100 milyon liralık Milli Piyango büyük ikramiyesinin 75 milyon lirası, kalan üç çeyrek bilet satılmadığı için Türkiye Varlık Fonu’na aktarılmıştı.

Milli Piyango lisansının 2017’de 49 yıllığına Türkiye Varlık Fonu’na devredilmesinden sonra ‘hasılat paylaşımı modeli’yle Demirören grubundan hizmet alınmış, 2019’da 10 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Bu anlaşmadan sonra düzenlenen bazı çekilişlerde şüphe uyandıran sonuçlar çıkmıştı.

Twitter kullanıcıları büyük ikramiye isabet eden çeyrek biletlerden yalnızca birinin satılmış olmasına tepkilerini paylaştı.

 

 

Büyük ikramiyenin çıktığı biletlerin sadece biri satıldı, sosyal medyada sert tepkiler geldi ile ilgili etiketler Milli Piyango Yılbaşı bilet Twitter çekiliş büyük ikramiye çeyrek bilet
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.