Büyük Aile Buluşması Nedir? LGBT+ Karşıtı Yürüyüşü Kim Düzenliyor? Miting Nerede Yapılacak?

LGBT+ aleyhinde düzenlenecek olan Büyük Aile Buluşması Mitingi ülkenin pek çok kesiminden destek aldı. RTÜK toplantısında alınan kararla da mitingin tanıtım videosu kamu spotu olarak televizyon kanallarına ve medyaya tavsiye edildi. Peki Büyük Aile Buluşmasını kim düzenliyor? LGBT+ yürüyüşü nerede yapılacak? İşte detaylar...

Yesevi Alperenler Ocağı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenecek olan Büyük Aile Buluşması mitingi nerede yapılacak merak ediliyor. LGBT+ aleyhine düzenlenecek olan miting pek çok kesim tarafından desteklenirken muhalif kesimden de açıklamalar var. İstanbul Saraçhane'de düzenlenecek olan LGBT karşıtı etkinlik için RTÜK'ten de bir karar geldi.

Büyük Aile Buluşması olarak adlandıran miting toplamda 150 STK'nın desteğiyile gerçekleşiyor. 18 Eylül 2022 saat 14:30'da düzenlenecek yürüyüş Saraçhane'den başlayacak ve Beyazıt Meydanı'nda son bulacak.

RTÜK'DEN DE KARAR GELDİ

RTÜK toplantısında, 18 Eylül'de İstanbul Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda LGBT+'lar aleyhine yapılacak mitinginin tanıtım videosunun 'kamu spotu' olarak televizyon kanallarına ve radyo istasyonlarına tavsiye edilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Büyük Aile Buluşması Nedir? LGBT+ Karşıtı Yürüyüşü Kim Düzenliyor? Miting Nerede Yapılacak?

 

Büyük Aile Buluşması Nedir? LGBT+ Karşıtı Yürüyüşü Kim Düzenliyor? Miting Nerede Yapılacak? ile ilgili etiketler İstanbul Saraçhane LGBT yürüyüş kim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.