Burdur ramazan imsakiyesi 2023 iftar saatleri

Burdur Ramazan İmsakiyesi ile 2023 yılı Burdur ili için İftar Saati (Akşam Ezanı), Sahur Vakti (İmsak) ve Teravih Namazı (Yatsı) saatlerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. İşte, 2023 Burdur Ramazan İmsakiyesi…

Burdur Ramazan İmsakiyesi 2023 yılı için belli oldu. Ramazan ayının başlangıcı olan 23 Mart 2023 tarihinden itibaren 1 Aylık (30 Günlük) Ramazan İmsakiyesi tablosu ile Burdur Sahur Vakti saatlerini görmek açısından “İmsak” alanında yazan saatleri takip ederek, oruç açma saati olan iftar vakitleri takip etmek için “Akşam” alanında yazan vakitlere göz atabilirsiniz.

Burdur İftar Vakti detaylarındaki veriler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sağlanmakta olup bulunduğunuz gün içerisinde iftara ne kadar kaldı, bugün sahur vakti ne zaman, akşam ezanı saat kaçta okunuyor, imsak saat kaçta başlıyor gibi soruların cevapları için “Burdur İmsakiye” sayfasını inceleyebilirsiniz.

Burdur Sahur Vakti detaylarında sahura kaç saat kaldı ve sahura ne zaman kalkılır gibi soruların yanıtları kişiden kişiye değişebilmektedir. Ancak imsak ezanının başladığı ilk anda sahur vakti son bulduğu daha önceden bilinmektedir. Akşam ezanının da okunması ile birlikte iftar vakti gelirken oruçlar açılmaktadır. Sabah namazı da Burdur İmsak Vakti ezanının hemen ardından kılınmakta, imsak ezanının okunması ile birliktede oruç başladığından dolayı ezan okunmadan hemen önce oruca niyet edilmektedir.

Burdur Ramazan İmsakiyesi 2023

İftar vakti ve sahur saati için 2023 Ramazan İmsakiyesi takviminden yararlanılarak size en yakın olan il/ilçe detayları anında görülebilmektedir.

Burdur Ramazan İmsakiyesi 2023

Burdur Ramazan İmsakiyesi için tıklayınız

Üç Ayların Başlangıcı: 23 Ocak 2023 Pazartesi
Ramazan Ayı Başlangıcı: 23 Mart 2023 Perşembe
Kadir Gecesi: 17 Nisan 2023 Pazartesi
Arefe: 20 Nisan 2023 Perşembe
Ramazan Bayramı 1.Gün: 21 Nisan 2023 Cuma
Ramazan Bayramı 2.Gün: 22 Nisan 2023 Cumartesi
Ramazan Bayramı 3.Gün: 23 Nisan 2023 Pazar

Burdur ramazan imsakiyesi 2023 iftar saatleri ile ilgili etiketler Burdur Ramazan Ramazan İmsakiyesi İftar Vakti Sahur Vakti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.