Burcu Esmersoy eski nişanlısı Sami Kiresepi'nin eşi Rachel Araz ile davette pişti oldu

Santa Farma İlaç Sanayi’nin patronu Sami Kiresepi ile 2016 yılında dünyaevine giren influencer ve 2 çocuk annesi Rachel Araz Kiresepi, eşinin eski nişanlısı Burcu Esmersoy ile pişti oldu. Katıldıkları bir lansmanda karşı karşıya gelen ikilinin gergin halleri dikkatlerden kaçmadı. Esmersoy, karşısında eski nişanlısının eşini görünce morali bozuldu ve kısa sürede lansmandan ayrıldı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla Rachel Araz Kiresepi'ye göndermede bulunduğu iddia edilen Burcu Esmersoy, eski nişanlısının eşi olan sosyetik fenomenle önceki gün pişti oldu.

Burcu Esmersoy eski nişanlısı Sami Kiresepi'nin eşi Rachel Araz ile davette pişti oldu


Deniz Marşan ile Gözde Aksoy'un yeni çıkardıkları markanın lansmanına katılan güzel sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medyadan ti'ye aldığı Rachel Araz'ı görür görmez davetten ayrıldı.


RACHEL ARAZ'I GÖRÜR GÖRMEZ DAVETTEN AYRILDI

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Bir süredir sosyal medya üzerinden Rachel Araz Kiresepi'ye göndermeler yapan Burcu Esmersoy, sosyetik fenomenle önceki gün pişti oldu.

Burcu Esmersoy eski nişanlısı Sami Kiresepi'nin eşi Rachel Araz ile davette pişti oldu - Resim : 2

Deniz Marşan ile Gözde Aksoy'un yeni çıkardıkları markanın lansmanına giden güzel sunucu, Rachel Araz'ı görür görmez davetten ayrıldı. İkilinin arasındaki gerginliğin nedeni tam olarak bilinmiyor.

 

 

Burcu Esmersoy eski nişanlısı Sami Kiresepi'nin eşi Rachel Araz ile davette pişti oldu ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Rachel Araz Kiresepi Sami Kiresepi lansman davet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.