Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli açıklaması!

Aşklarıyla magazin dünyasının gözde çiftleri olan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, 3,5 yıllık ilişkilerini geçen yıllarda sonlandırmıştı. Eski sevgilisinin paylaşımını beğenen Terzioğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Burçin Terzioğlu, önceki akşam Bebek'te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, "Yaklaşık 20 gündür evdeydik. Birkaç işlem yaptırdım" dedi.

Birçok proje teklifi olduğunu da anlatan Terzioğlu, "Şimdilik imza attığım bir proje yok. Ama bir proje olursa muhakkak haberiniz olur" diye konuşurken, eski sevgilisi İlker Kaleli'ni sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımı beğendiğinin hatırlatılmasıyla ilgili konuştu.

 "DOST OLARAK KALDIK"

Terzioğlu, İlker Kaleli ile ilgili, "İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bununla ilgili çok konuşmaya gerek yok" açıklamasında bulundu.

Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli açıklaması!

Oyuncu çift Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, 'Poyraz Karayel' dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamışlardı. Aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen ikil, 3,5 yıllık ilişkilerini ise geçtiğimiz yıllarda sonlandırdı.

Biten aşklarının ardından hayranları, ikilinin hep barışacağını düşündü, fakat Burçin Terzioğlu geçen yıl spor hocası Umut Duygu ile aşk yaşamaya başladı.

İlker Kaleli'nin de şef Hazer Amani'den kısa süre önce boşanan Sıla ile birlikte olduğu konuşuluyor. İkiliden konuya dair henüz bir açıklama gelmedi.

 

 

Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli açıklaması! ile ilgili etiketler Burçin Terzioğlu İlker Kaleli Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.