Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren'den üzücü açıklama

Uzun yıllar TRT'de çalışan ve Eurovision şarkı yarışmalarındaki sunumu ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Bülent Özveren iki hafta önce Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırılmış, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Bülent Özveren'in son durumunu eşi Sebla Özveren açıkladı.

Uzun yıllar TRT'de görev yapan ve Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki sunumu ile hafızalarda yer eden Bülent Özveren, iki hafta önce ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Bülent Özveren'in son sağlık durumu hakkında eşi üzücü açıklama yaptı. Bülent Özveren'in hala yoğun bakımda olduğunu ifade eden Sebla Özveren, 79 yaşındaki ünlü sunucu hakkında çıkan 'öldü' şeklindeki haberlere yanıt verdi.


''MAALESEF HALA YOĞUN BAKIMDA''

Sosyal medya hesabından eşinin son sağlık durumunu paylaşan Sebla Özveren şu ifadeleri kullandı:

"Bazı Haber sitelerinde eşim Bülent Özveren’in vefat ettiği yazılmaktadır. Haber gerçek dışıdır. Kendisi halen yoğun bakımda tedavi görmektedir. Bülent’in durumunu çok merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum. Maalesef hala yoğun bakımda. Dualarınız için çok teşekkür ederim"

Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren'den üzücü açıklama

 

 

Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren'den üzücü açıklama ile ilgili etiketler yoğun bakım Bülent Özveren Sebla Özveren
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.