Bu 5 Besini Yediğinizde Sekste Zaman Probleminiz Kalmıyor! Sabaha Kadar...

Cinsellik, evliliğin uzun sürebilmesinde önemli bir yere sahiptir. Cinsel hayatınız için önemli besinleri tükettiğinizde sağlıklı bir cinsel hayata sahip olabilirsiniz. Çok daha güçlü ve zevkli olabilmesi için de kadın erkek fark etmez yapmamız gerekenler var. Özellikle son dönemde yükselen cinsel sorunların görülme olaslığına bakarsak...

Tüketmeyi ihmal ettiğinizde cinsel hayatınızın sağlığı tehlikeye girebilir. Erkeklerin erken boşalma durumunu aşarak cinsel birlikteliklerde çok daha fazla zevka alabilmenin yolları her gün yenileniyor. Cinsel hayatınızın yükselmesi ve çok daha forma kalarak partnerinizle birlikte olmak için yemeniz gereken gıdalar.... Bu besinler arzuyu tetikliyor!

Özellikle erkeklerde özgüven promlerine neden olan cinsel sorunlar, kişinin ruhsal sağılığını da olumsuz yönde etkiliyor. Çok daha güçlü ve sağlıklı kalabilmek erkekler için önemlidir; ancak kadınlar için de aynı durum geçerlidir. Ben de sizlere sizi tetikleyecek besinleri araştırdım.

Avakado

Erken boşalmanın en işe yarar tedavisi avakado yemek olabilir. Zira içerisinde bulunan bileşenler büyük ölçüde önüne geçiyor. B,C,K vitaminleri açısından da adeta bir depo. Üreme organlarına kan akışının hızlanmasına da yardımcı oluyor.

 Muz

Muz yeömek sağlıklı insan alışkanlığıdır. Düzenli tüketilmesi cinsel hayatınızda da güç verir. Libidonun yükselmesi aşkına muz tüketin.

Bu 5 Besini Yediğinizde Sekste Zaman Probleminiz Kalmıyor! Sabaha Kadar...

Karpuz

Bir insan kışın en çok karpuzu özleyebilir. Kadın erkek fark etmez. Çünkü biliriz ki seks tutkusunu ateşleyen ender meyvedir karpuz.

Sarımsak

Yatakta sabaha kadar diyorsanız saklamayını, sarımsak yiyorsunuz. Cinsel ilişkinin süresinin uzatmanın anahtarı sarımsaktır. Bol ve düzenli olarak tüketmeyi ihmal etmeyin.

 

 

 

Bu 5 Besini Yediğinizde Sekste Zaman Probleminiz Kalmıyor! Sabaha Kadar... ile ilgili etiketler Gıda
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.