Boran Kuzum Çukura mı katılıyor?

Boran Kuzum Çukura mı katılıyor? Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Çukur dizisiyle ilgili sürpriz iddialar üst üste geliyor. Bir süredir Selim'in oğlu olan Akın Koçovalı kim olacak polemiği tartışılırken bomba bir iddia ortaya atıldı. Son olarak Vatanım sensin dizisinde Leon karakterini canlandıran Boran Kuzum Çukur'a katılarak akın Koçovalı rolünü canlandırabilir. Bu konuyu sizler için araştırdık. Peki Boran Kuzum Çukura mı katılıyor? Akın Koçovalı kim olacak? Boran Kuzum kimdir?

Boran Kuzum Çukura mı katılıyor? Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'un karakterlerinden biri olan Akın Koçovalı'yı kimin canlandıracağı bir süredir merak konusuydu. Gelen bilgilere göre Kanal D'nin başarılı yapımlarından Vatanım Sensin dizisinin Leon karakterini canlandıran Boran Kuzum Çukura katılacak mı? Biz de bu konuyu sizler için haberimize taşıdık. Peki Boran Kuzum Çukura mı katılıyor? Akın Koçovalı kim olacak? Boran Kuzum kimdir? Detaylar haberimizde...

Boran Kuzum Çukura mı katılıyor?

BORAN KUZUM ÇUKURA MI KATILIYOR?

BORAN KUZUM KİMDİR?

Boran Kuzum (d. 1 Ekim 1992, Ankara), Türk oyuncu.

1992'de Ankara'da doğan Boran Kuzum üniversitesi eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı'nda tamamlamıştır. Televizyonda ilk kez 2015 senesinde Analar ve Anneler dizisiyle yer almıştır. Analar ve Anneler'de eczacı kalfası rolünü canlandırmış, Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla birlikte çalışmıştır. Lakin dizi uzun sürmemiş ekrana veda etmiştir. 2016'da Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa karakteriyle yer alan oyuncu bu dizide Beren Saat, Ekin Koç ve Aslıhan Gürbüz gibi oyuncularla birlikte rol almış ve ilk kez geniş kitlelerce tanınmıştır. Esas çıkışını Taylan Biraderler'in yönetmenliğinde çekilen, Millî Mücadele yıllarının anlatıldığı Vatanım Sensin isimli dizide oynadığı Leonidas Papadopoulos karakteri ile yapmıştır. Dizi devam ederken genç oyuncu Cingöz Recai filminde ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro'nun sahnelediği Martı oyununda Treplev karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi
Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2017 Cingöz Recai (film, 2017 Cüneyt
2014 Bir Adam Yaratmak Gazeteci Kısa film
2012 Aşka Dokunmak Hakan
Dizi
Yıl Başlık Rolü Notlar
2016-2018 Vatanım Sensin Leon
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem I. Mustafa
2015-2016 Analar ve Anneler Suat
Rol aldığı tiyatro oyunları
Martı - 2017 (Treplev)
Oyunun Oyunu - 2015
Reklam
Coca Cola

BORAN KUZUM ÇUKUR DİZİSİNDE AKIN KOÇOVALI MI OLACAK?

Çukur, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Türk televizyon dizisi. İlk bölümü 23 Ekim 2017'de yayınlandı.

Konusu
Kendi hâlinde bir genç olan Yamaç Koçovalı, bir gün Sena ile tanışıp 3 gün içerisinde Paris'te evlenir. Aynı hafta abisi Kahraman Koçovalı, Vartolu'nun adamları tarafından öldürülür ve Yamaç'ın babası İdris Koçovalı felç geçirir ve yoğun bakıma kaldırılır. Yamaç'ın annesi Sultan Koçovalı, olanları Yamaç'a anlatır. Yamaç, Vartolu'dan intikam almak için evine, Çukur'a döner.

Oyuncu kadrosu ve karakterler
Ana karakterler
Canlandıran oyuncu Karakter Bölüm Açıklama
Aras Bulut İynemli Yamaç Koçovalı 1- Ailenin en küçük oğludur.
Dilan Çiçek Deniz Sena Yıldız Koçovalı 1- Yamaç'ın eşidir.
Ercan Kesal İdris Koçovalı 1- Koçovalı ailesinin babasıdır.
Perihan Savaş Sultan Koçovalı 1- Koçovalı ailesinin annesidir.
Necip Memili Cumali Koçovalı 34- Koçovalı ailesinin en büyük oğlu ve ağabeyidir. İdris Koçovalı'dan sonra liderliği ele almıştır. Karakuzular Çetesinin liderleri ile geçmişten gelen düşmanlıkları vardır.
Öner Erkan Selim Koçovalı 1- Koçovalı ailesinin üçüncü oğlu.
? Akın Koçovalı ? Selim Koçovalı'nın oğlu, İdris Koçovalı'nın en büyük torunudur. Astım hastasıdır. Hapistedir ve yakında çıkacaktır.
Erkan Kolçak Köstendil Salih Koçovalı 1- Koçovalı ailesinin gayrimeşru oğludur.
Rıza Kocaoğlu Aliço 1- İdris’in sokaktaki gözü kulağı. Çöp toplayarak geçimini sağlıyor. Daha iyi şartlara sahip olabilirken kendisi bu hayatı seçmiş. Askerde büyük bir travma yaşamıştır. İnsanlardan uzak olmak istiyor. Müthiş bir sayısal zekası vardır.
Erkan Avcı Çeto 34- Karakuzular Çetesinin iki liderinden büyük olanı. Her Karakuzu üyesi gibi o da yetim. Geçmişi yok. “Şık Çeto” lakabı ile bilinen Çeto, giyimine fazlasıyla düşkün. Çukur’un yeni sahibi olan Çeto, Çukur’un sakinlerine göz açtırmayıp nefes aldırmayacak. Uyuşturucu ticareti ile uğraşmakta.
Berkay Ateş Mahsun 34- Karakuzular Çetesinin iki liderinden küçük olanı. İyi kavga eder ve iyi silah kullanır. O da bütün Karakuzular gibi sokakta büyümüş bir yetimdir. Çok küçük yaşlarda Çeto ile başlayan kader ortaklıkları bozulamaz bir kardeşliğe dönüşmüştür.
Sermet Yeşil Halil 35-
Yardımcı karakterler
Canlandıran oyuncu Karakter Bölüm Açıklama
Kadir Çermik Emmi 1- İdris Koçovalı’nın en güvendiği adamlarının başında gelir. Çukur’a İdris’ten sonra yerleşen ikinci kişidir. Zeki ve ağırbaşlıdır ama gerektiğinde şiddet de uygulayabilir. İnsan ilişkileri kuvvetli olan Emmi, stratejik davranabilen bir yapıya sahiptir.
Uğur Yıldıran Kemal 1-
Aytaç Uşun Meke 1-
Kubilay Aka Celasun 1-
Cem Uslu Metin 1-
Mustafa Kırantepe Medet 1- Vartolu/Salih Koçovalı'nın has adamı.
Halil Babür Çiyan 1- Önceleri Vartolu/Salih Koçovalı'nın adamı iken sonrasında kendi başına hareket etmeye başlamıştır.
İrem Altuğ Ayşe 1- Selim Koçovalı'nın eşidir.
İlayda Alişan Akşın 1-
Boncuk Yılmaz Saadet 1-
İpek Türktan Kaynak Hatice 6- Celasun'un annesi.
Mehmet Yılmaz Ak Ersoy 35- Karakuzular Çetesinin sözcüsüdür.
Saygın Soysal Elvis 22-23 Emrah Amir tarafından vurularak öldürülmüştür.
Alperen Duymaz Emrah Amir 17-33 Nazım tarafından zehirlenerek öldürülmüştür.
Erçin Sıcakkan Münir 11-13 Vartolu tarafından boğularak öldürülmüştür.
Hüseyin Soysalan Feyyaz 9-13 Keskin nişancı tarafından öldürülmüştür.
Uğurcan Güngör Oğuz 9-10 Aliço kılığına giren bir tetikçi tarafından öldürülmüştür.
Mehmet Bozdoğan Serdar 8-10 Selim Koçovalı tarafından öldürülmüştür.
Ahmet Tansu Taşanlar Nazım 5-33 Emrah Amir tarafından vurularak öldürülmüştür.
Burak Sergen Baykal/Beyefendi 3-21 Rus Mafyası tarafından öldürülmüştür.
Doğancan Sarıkaya Acar 1-33 Karakuzular Çetesinin düğün baskınında hayatını kaybetmiştir.
Ece Yaşar Karaca 1-33 Karakuzular Çetesinin düğün baskınında hayatını kaybetmiştir.
Zeynep Kumral Nedret 1-33 Karakuzular Çetesinin düğün baskınında hayatını kaybetmiştir.
Nebil Sayın Berber Muhittin 1-33 Karakuzular Çetesinin düğün baskınında hayatını kaybetmiştir.
Çetin Sarıkartal Paşa 1-33 Karakuzular Çetesinin adamlarının silahlı saldırısında hayatını kaybetmiştir.
Elif Doğan Hale 1-20 Baykal'ın adamı tarafından vurularak öldürülmüştür.
Doruk Nalbantoğlu İsa 1-5 Selim Koçovalı tarafından öldürülmüştür.
Mustafa Üstündağ (oyuncu) Kahraman Koçovalı 1-1 Vartolu'nun adamları tarafından öldürülmüştür.

AKIN KOÇOVALI KİM OLACAK?

 

atv, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır. Kanalın genel yayın yönetmeni Metin Ergen'dir.

Tarihçe
Kuruluş
Türkiye'de 90'lı yıllar da "devlet televizyonu" tekelinin Turgut Özal'ın girişimiyle kırılması ile devlete ait televizyon alanın özel kesime açılması sonrası[1] birçok kanallı birlikte 9 Eylül 1992'de Satel (Sabah Televizyonu) adıyla Dinç Bilgin tarafından kurulmuş, şirket ismini Sabah ve Televizyon kelimesinden almıştır. Kanalın ilk anchorman'i Güneri Civaoğlu olmuştur. 12 Temmuz 1993 itibarıyla atv adıyla şimdiki ismiyle yayın yapmaktadır.

atv, 90'lı yıllarda TRT, Star TV, Show TV ve Kanal D'den sonra yayınladığı Süper Baba, İkinci Bahar, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Mahallenin Muhtarları, İlişkiler, Gurbetçiler, Sıcak Saatler, Baba Evi, Böyle Mi Olacaktı, Affet Bizi Hocam gibi yerli dizileriyle de büyük seyirci kitlesine sahip olmuştur.

Prima TV, Kiss TV, Yeni TV, Sabah, Yeni Asır, Bugün, Asabi, Ateş, Yeni Yüzyıl, Takvim ve Fotomaç gazeteleri, Kiss FM, Yeni Radyo, Romantik Radyo, Şık FM, Radyo Sport, Aktüel, Şamdan, Para, Sinema ve birçok dergileri ile Merkez Medya Grubu'nu oluşturuldu.

Tartışma programlarında çığır açan Siyaset Meydanı'nda 1994 yılında yayınlanan ilk sezonu atv'ye çok büyük reyting sağlamıştır.

Mayıs 2005 yılında Ciner Grubu tarafından satın alındı. 1 Nisan 2007'de tarihi içlerinde Kanal 1 ve Sabah gazetesinin de bulunduğu birçok televizyon kanalı ve gazeteye Merkez Medya Grubu iştirakleri dahil TMSF tarafından el konuldu. 2007 yılında gerçekleştirilen ihale sonucu atv ve Sabah gazetesinin sahibi Merkez Yayıncılık, Çalık Holding'in sahibi olduğu Turkuvaz A.Ş.'ye satılmıştır. Halen Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı olarak yayınlarını sürdürmektedir. 2013 Aralık ayında Kalyon İnşaat sahibi olduğu Zirve Holding patronu Orhan Cemal Kalyoncu tarafından satıldı. Halen a2, a Haber, a Spor, a News, minikaGO, a Para, Radyo Turkuvaz, Vav Radyo, Sabah gazetesi, Yeni Asır gazetesi, Takvim gazetesi ve Fotomaç gazetesi bünyesinde bulunmaktadır.

atv, 4 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.

atv HD
atv HD, 24 Nisan 2011'de kurulan, atv ile eş zamanlı yayın yapan atv'nin yüksek çözünürlüklü kanalıdır. Kanal Türksat 4A 12054 H 27500 5/6 frekansından, D-Smart 25. kanaldan, Digiturk 25. kanaldan, Filbox 24. kanaldan, Türksat TKGS 2. kanaldan, KabloTV 23. kanaldan ve Tivibu 314. kanaldan izlenebilmektedir. atv Ana Haber Bülteni'ni ilk HD yayınlayan ulusal kanaldır.

HD Yayınlanan Programlar
Diziler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Salı 20.00)
Sen Anlat Karadeniz (Çarsamba 20.00)
Bir Zamanlar Çukurova (Persşembe 20.00)
Aşk ve Mavi (Cuma 20.00)
Beni Brakma (Hafta içi 14.00)
Dini program
Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor
Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru
Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve Sünnet
Magazin
Dizi TV
Yarışma
Kim Milyoner Olmak İster? (Cumartesi 20.00)
Yaşam-Aktüel
Müge Anlı ile Tatlı Sert (Hafta içi 10.00)
Esra Erol'da (Hafta içi 16.20)
Programları
Ana madde: atv tarafından yayınlanan programların listesi
atv Haber
Ana madde: Atv Haber
Atv Haber, 12 Temmuz 1993'de yayına başlayan ve 10 Ağustos 2009'dan beri Cem Öğretir tarafından sunulan ana haber bültenidir. A Haber kanalı ile ortak yayınlanmaktadır. Geçmişte, hafta içi haberleri şu kişiler tarafından sunulmuştur:

Güneri Civaoğlu (12 Temmuz 1993-30 Ocak 1994)
Ali Kırca (31 Ocak 1994-25 Mart 2001)
Şebnem Sunar Küçük (26 Mart 2001-31 Mart 2001)
Murat Birsel ve Serap Ezgü (1 Nisan 2001-17 Nisan 2001)
Murat Birsel (18 Nisan 2001-13 Ekim 2002)
Ali Kırca (14 Ekim 2002-30 Aralık 2007)
Şebnem Sunar Küçük (31 Aralık 2007-24 Şubat 2008)
Mehmet Barlas (25 Şubat 2008-6 Haziran 2008)
Fuat Kozluklu (7 Haziran 2008-31 Mayıs 2009)
Şebnem Sunar Küçük (1 Haziran 2009-9 Ağustos 2009)
Gazete sponsorları
Sabah (12 Temmuz 1993-günümüz) (5 kanal ile ortak yayınlandı.)
Yeni Asır
Takvim
Fotomaç
a2
a2, 16 Kasım 2016 tarihinde yayın ilk sinyallerini verip test yayına başlamıştır. Asıl yayınına 28 Kasım 2016 Pazartesi günü başlamıştır. İlk kanalın yayına geçeceğinin duyulduğu tarih 11 Kasım 2016'dır. Kanalın ilk EPG rehberi bilgisi 25 Kasım 2016'da Akşam saatleri yayınlanmaya başlanmıştır. Kanal dizi, eğlence ve sporun olduğu tematik bir kanaldır. atv'deki yayınlanan maçlar dizileri meşgul ettiğinden maçlar bu kanalda yayınlanmaktadır. atv ailesinin asıl kanalı atv'nin eski efsaneleşen zamanda yüksek reyting alan dizilerini ve günümüzdeki dizilerin gece tekrarlarını yayınlamaktadır. Kanalın ilk testten çıkıp yayınlanan dizisi 28 Kasım 2016 saat 06:00'da yayınlanan Mahallenin Muhtarları'dır. Kanal gece saatlerinde atv'nin güncel dizilerinin tekrarları yayınlanmaktadır. a2 Aralık 2016 ortasında jeneriklerinin müziğini değiştirmiştir. a2 3 Nisan 2017'de HD yayına geçmiştir. Frekansı 11999 V 11666 3/4'dür.

atv Avrupa
atv Avrupa
Atv Avrupa logosu.png
Kuruluş 16 Ekim 1997
Şirket Turkuvaz Medya Grubu
Resim formatı 576i (16:9 SDTV)
Ülke Türkiye
Dili Türkçe
Yayın alanı Türkiye
Avrupa Birliği
Eski adı atv İnt
Websitesi atvavrupa.tv
İzlenebilirlik
Uydu yayını
Türksat 4A 11883 V 4800 5/6
İnternet televizyonu
atvavrupa.tv atv Avrupa İzle
atv Avrupa, 16 Ekim 1997'de kurulan atv'nin Avrupa'daki Türklere yönelik yayın yapan televizyon kanalıdır. Haber, yerli filmler, atv'nin dizileri, yaşam ve magazin programları, yarışmalar ile yayın akışını sürdürmektedir. İlk adı atv İnt'dir. Avrupa saatine göre yayın yapmaktadır. 4 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir. Frekansı 11883 V 4800 5/6'dır.

Boran Kuzum Çukura mı katılıyor? ile ilgili etiketler Çukur boran kuzum akın koçovalı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.