Bolu'daki 19 Mayıs kutlamalarından dikkat çeken görüntü! Yolda kayan at, binicisiyle birlikte düştü

Bolu'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Törende yürüyüş esnasında grubun önünde ilerleyen at, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak, binicisiyle birlikte düştü.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kentte ilk tören Anıtpark’ta düzenlendi. Bolu Valisi Erkan Kılıç ve protokol üyelerinin Atatürk anıtına çelenk bırakmasının ardından törene katılan grup, kortej eşliğinde kutlama programının yapılacağı Karaçayır Mahallesi’ndeki spor salonuna doğru yürüyüşe geçti. Öğrenciler açtıkları metrelerce uzunluktaki Türk bayrağı ile yürürken kortejin önünde de iki genç atın üzerinde yürüyüşe eşlik etti.

Bolu'daki 19 Mayıs kutlamalarından dikkat çeken görüntü! Yolda kayan at, binicisiyle birlikte düştü

KAYGANLAŞAN YOLDA AT BİNİCİSİYLE BİRLİKTE DÜŞTÜ

Yürüyüş sırasında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda at kayıp, üzerindeki biniciyle birlikte düştü. Binici ve atın yara almadığı düşme anı dron kamerasına yansıdı. Belediye bandosu eşliğinde devam eden yürüyüş spor salonunda sona erdi.

Bolu'daki 19 Mayıs kutlamalarından dikkat çeken görüntü! Yolda kayan at, binicisiyle birlikte düştü - Resim : 2

Spor salonunda düzenlenen törende öğrencilerin sergilediği halk oyunları ve spor branşlarındaki gösteriler tribünleri dolduran yaklaşık 3 bin kişi tarafından ilgiyle izlendi. (DHA)

Bolu'daki 19 Mayıs kutlamalarından dikkat çeken görüntü! Yolda kayan at, binicisiyle birlikte düştü - Resim : 3

Bolu'daki 19 Mayıs kutlamalarından dikkat çeken görüntü! Yolda kayan at, binicisiyle birlikte düştü ile ilgili etiketler Bolu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.