'Boğa Boğa'yla gerilmeye hazır olun! Yalın 'kurban' mı, yoksa 'şeytan' mı?

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğitin muazzam oyunculuğunu izlediğimiz Netflixin yeni dizisi Boğa Boğa’yı mercek altına aldı.

Sıra dışı senaryosuyla merak uyandıran bir yapım olan Boğa Boğa, eşiyle birlikte Asos’a yerleşerek yeni bir hayat kurmaya çalışan Yalın’ın gerilim dolu hikayesini anlatıyor.

‘Asos’ denilince aklınıza romantik bir Ege kasabası filmi gelse de bu sefer durum öyle değil…

Dolandırıcılık davasından kaçarak yeni bir sayfa açmak isteyen Yalın, kendini peş peşe yaşanan kanlı olayların içinde buldu.

Yalın, ‘kurban’ mıdır, yoksa mağdur mu? Oyunu kendisi mi kurdu, yoksa bir noktada oyuna mı getirildi?

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Boğa Boğa'yla gerilmeye hazır olun! Yalın 'kurban' mı, yoksa 'şeytan' mı? ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Funda Eryiğit Netflix

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.