Biz Böyleyiz fragmanı izle! 10 Ocak'ta sinemalarda

Biz Böyleyiz fragmanı izle! Özge Özprinçci, Berrak Tüzünataç, Hümeyra, Engin Öztürk, Meriç Aral, Şebnem Bozoklu ve Boran Kuzum'un rol aldığı Biz Böyleyiz'in fragmanı yayınlandı. Kısa bir süre sonra vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda ise Caner Özyurtlu oturuyor. İşte Biz Böyleyiz fragmanı...

Biz Böyleyiz fragmanı izle! Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren Biz Böyleyiz filmi 10 Ocak tarihinde vizyona girecek. Sinemaseverler tarafından heyecanla beklenen Biz Böyleyiz'in filminin fragmanı yayınlandı.

FİLMİN KONUSU NEDİR?

Çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe'nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul'dan İzmir’deki Nezihe'nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi; sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.

BİZ BÖYLEYİZ OYUNCULARI

Hümeyra, Berrak Tüzünataç,Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinççi , Meriç Aral ve Boran Kuzum

Biz Böyleyiz fragmanı izle! 10 Ocak'ta sinemalarda ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci Berrak Tüzünataç Engin Öztürk Şebnem Bozoklu Hümeyra biz böyleyiz boran kuzum meriç aral
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.