Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (30.04.2023)

Bitcoin (BTC), son günler içinde önemli bir değer yükselişi yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, dengede durup durmayacağı veya 29.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 30.04.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'in yükselişi etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para birimi yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesini ve bir sonraki fiyat hedefi kafaları karıştırıyor. Peki Bitcoin'deki son durum ne? Bitcoin'in bir sonraki hedefi nereyi gösteriyor? İşte 30.04.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin, son bir haftadır yükselişe yatkın sakin bir dönem yaşadı. Bu tür istikrarlı fiyat hareketiyle, yatırımcılar, Bitcoin için büyük bir kırılmanın yakın olup olmadığını merak ediyor olabilir.

Bitcoin ağı kısa bir süre önce bir sonraki blok ödülü yarılanmasına doğru %75'lik dönüm noktasına ulaştı ve olaydan önce keşfedilecek 52.500 bloğun biraz altında kaldı. Bu gelişme, maksimum 21 milyon jeton arzına yaklaşan Bitcoin'in gelişiminde bir başka yeni dönemi işaret ediyor.

Bitcoin son durum (30.04.2023)

Teknik açıdan Bitcoin, aynı zamanda psikolojik bir eşik görevi gören 30.000 dolar seviyesinin yakınında sert bir dirençle yatay devam ediyor. Ayrıca düşen bir trend çizgisi, iki saatlik zaman diliminde Bitcoin'in yukarı yönlü yörüngesiyle kesişiyor.

Bu özel trend çizgisi, 29.600 dolar seviyesine yakın önemli bir direnç oluşturuyor. Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) gibi kritik teknik göstergelerin her ikisi de alım bölgesinde ve yükseliş eğiliminin devam etmeolasılığını güçlendiriyor.

Aynı zamanda, 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) 29.100 dolar civarında bulunuyor ve bu da Bitcoin için potansiyel bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Bitcoin 30.000 dolarlık direnç bariyerini aşmayı başarırsa, 30.400 dolar veya 30.800 dolarlık direnç seviyelerini hedefleyebilir. Ancak tersine, BTC 29.100 dolar işaretinin altına düşerse, 28.800 dolar veya 28.200 dolar seviyelerini hedefleyebilir.

 

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (30.04.2023) ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.