Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (23.04.2023)

Kripto para dünyasının öncü birimi Bitcoin (BTC), %40 pazar payıyla, bu hafta sonu erken saatlerde 10 milyar dolarlık işlem hacmini aştı.. 2023'ün başından bu yana oldukça muhteşem bir performans sergileyen Bitcoin, ilk çeyrekte %70'in üzerinde yükseliş gösterdi. Peki Bitcoin'de son durum nasıl? İşte 23.04.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Kripto piyasası öncüsü Bitcoin, son zamanlarda çok sayıda iyi fırsatlar ortaya çıkardı. Bu fırsatları takip eden bazı ileri gelen kaynaklar ise, bu durumun piyasayı yakında yükseliş getireceği ve büyük ölçüde etkileyebileceği yönünde spekülasyonlar öne sürdü.

Bitcoin son durum (23.04.2023)

Şuanda mevcut piyasa değeri, son 24 saatte %1,29'lik bir düşüşle, olumsuz bir yükseliş trendi anlamına gelebilecek gün boyu yatay izlemeyle 27.445,22 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ancak, 50 günlük hareketli ortalamanın 26.984,58 dolar ve 200 günlük hareketli ortalamanın 21.000 dolar olduğunu gösteriyor, bu da aslında Bitcoin'in pozitif bir yükseliş çizgisinde olduğunu gösteriyor.

Öte yandan, BTC/USDT'nin MACD'si güçlü bir satış sinyali anlamına gelen mavi trend çizgisinin üzerinde turuncu sinyal çizgisi olarak gösteriyor.

Kripto para piyasasında son durum

Küresel finans piyasası duraksadıkça Bitcoin'e olan ilgi artarken, birçok yatırımcı yeni kripto projesi Love Hate Inu'ya yakından takip etmeye başladı.

Mim (şaka) projesi, kullanıcılara popüler mim anketlerinden oy kullanma ve kazanma fırsatı sunduğu için çeşitli yardımcı programlarla birlikte yol katediyor.

Mim kripto para projeleri, gerçek dünya sorunlarını çözmek için yeni çalışmalar ve projeler başlatılıyor. Bunlardan önde gelen projelerden de birisi ise yakın zamanda oldukça yankı uyandıran Ethereum tabanlı Love Hate Inu.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (23.04.2023)

Love Hate Inu, Ethereum blockchain ekosistemi üzerine inşa edilmiş, yenilikçi bir kazan-oylama (V2E) merkezi olmayan token platformudur.

Yenilikçi proje, satış öncesi aşamasında şimdiden 5,7 milyon doların üzerinde para topladı.

(Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi taşımaz! Bitcoin'in fiyat tahmini ve kripto para piyasasındaki haberler, bundan sonraki yatırımlarınıza yönelik herhangi bir öneri teşkil etmez. Tüm alacağınız kararlar size aittir.)

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (23.04.2023) ile ilgili etiketler Bitcoin Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.