Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (05.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, değer kaybı yaşayıp yaşamayacağı veya 28.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 05.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasası etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve bir sonraki fiyat seviyesi kafaları karıştırıyor. Peki bu düşüş içinde Bitcoin'in son durumu ne? Bitcoin'deki destek seviyesi gösteriyor? İşte 05.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Yatırımcılar, Bitcoin ve kripto para birimlerinin gelecekteki yönü hakkında ipuçları verebilecek yeni haberleri yakından takip ediyor.

Bitcoin şu anda 30.000 dolar sınırının altında seyrederken, yatırımcılar, öncü kripto paranın 30.000 dolar eşiğinin üzerine çıkaracak bir dalgalanmanın ipuçlarını araştırıyor.

Diğer popüler kripto para birimlerinin fiyatı son 24 saatte artış gösterdi, ayrıca BTC %1,40'lik artış yakalayarak ve 30.000 dolar sınırına yaklaştı.

Bu artış, bankaları çevreleyen endişelerin körüklediği artan piyasa gerilimi sırasında geldiğini gösteriyor. PacWest Bancorp, özellikle Kaliforniya'daki üç benzer kurumun son zamanlarda çökmesinin ardından, ABD'deki bölgesel bankalarla ilgili daha geniş endişeler sayesinde inceleme altına alındı.

Ayrıca, şirketlerin Bitcoin'e olan ilgisi, dijital para biriminin fiyatındaki artış nedeniyle ilk çeyrekte değer düşüklüğü kaybı yaşamadı.

Bitcoin son durum (05.05.2023)

BTC/USDT %0,15 artış yakalayarak 29.300 dolardan işlem görüyor. Bankacılık krizinin ortasında, Bitcoin 30.000 dolar seviyesine gittikçe daha fazla yaklaşıyor.

Dört saatlik grafikte Bitcoin, 50 günlük üstel hareketli ortalamanın üzerindeki konumunu koruyor ve şu anda 28.200 dolar civarında önemli bir destek seviyesinde izliyor.

Bu seviye daha önce bu hafta boyunca BTC için önemli bir direnç görevi görmüştü. Bununla birlikte, bir yükselişte mumların 28.700 doların üzerinde kapanması durumunda Bitcoin'in 30.000 sınırına yaklaşması daha kolay olacaktır.

Bitcoin, 4 saatlik grafikte bir yükselişle 27.700 seviyesinin yakınında anında destek bulabilir.

 

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (05.05.2023) ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.