Bira Fiyatları Zamlarla Coştu! En Ucuzunun Yanına Yaklaşılmıyor! 6 Mayıs Bira Fiyat Listesi

Bira fiyatları zamlarla coştu. Sigaranın ardından alkole de gelen zam bira severlere de yansıdır. Tekel Bayiler Platformu Özgür Aybaş'ın verdiği bira fiyatları listesine göre en ucuz bira fiyatı 51 TL oldu. Biz de güncel bira fiyatlarını sizler için listeledik.

Bira fiyatlarına gelen zamlara haberimizde yer verdik. Alkol zammıyla birlikte coşan tekel bayiler, bazı ithal bira ürünlerine de zam yapıldığını açıkladı. Tekel bayilerin anında astıkları güncel bira fiyatları listesini Platformun başkanı Özgür Aybaş sosyal medyadan duyurdu. Bira Fiyatları Zamlarla Coştu! En Ucuzunun Yanına Yaklaşılmıyor! 6 Mayıs Bira Fiyat Listesi

Fiyat listesine bakılırsa biraseverler oldukça üzülecek. Alkole gelen tarihi zamlar sonrası bugün itibariyle son liste de şekillendi. En ucuz bira fiyatının 18 Lira olduğu tekel bayilerde en pahalı ithal biranın fiyatı da 51 Lira oldu. Paylaşılan listeyi Tekel Bayiler Platformu Özgür Aybaş daha önce 1 Mayıs tarihinde duyurmuştu.

Bira Fiyatları Zamlarla Coştu! En Ucuzunun Yanına Yaklaşılmıyor! 6 Mayıs Bira Fiyat Listesi

Özgür Aybaş, "ZAM!!Bira sever dostlar Sizlere üzücü haberim var Çoğunluğu ithal olan bira çeşitlerine zam geldi. Bira ve Şarap bir zamanlar en ucuz içkiydi çok değil 1/2 sene önceye kadar öyleydi .Bir kültür zamlarla yok ediliyor Zamlarla yasaklanıyor.Zıkkım için diyen Vatan hayinidir" açıklamasını yapmıştı.

İşte Bira Fiyatları Son Liste

 

 

Bira Fiyatları Zamlarla Coştu! En Ucuzunun Yanına Yaklaşılmıyor! 6 Mayıs Bira Fiyat Listesi ile ilgili etiketler zam bira fiyatları bira kaç lira bira kaç tl fiyat listesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.