Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı?

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ final yaptı. Dizi, atv ekranında dört sezondur zirvede devam ettiği ekran yolculuğuna muhteşem bir finalle nokta koydu. İşe ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 141. final bölümünde yaşananlar...

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Selin Yeninci, Kerem Alışık, Polen Emre, Selin Genç, Bülent Polat gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan 141. bölümüyle ekran hayatına son verdi. Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’nın bereketli topraklarında geçen bu unutulmaz öykünün finali, #ÇukurovaVeda etiketiyle de sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri sosyal medyayı duygusal veda mesajları ile doldurdu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı?

Unutulmaz karakterleri, her sezonda izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran hikayesi, ele aldığı dönemi yansıtmadaki başarısı ve görkemli prodüksiyonu ile atv ekranındaki dört sezonu boyunca adını Türk televizyon tarihine altın harflerle yazdıran ‘Bir Zamanlar Çukurova’, duygusal finali ile izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı? - Resim : 2


İşte ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 141. final bölümünde yaşananlar...

ZÜLEYHA ÇOCUKLARINA VE ÇOK SEVDİĞİ ÇUKUROVA’YA ADADI

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın final bölümünde, Abdülkadir ve Betül sınırı geçmeyi başardı ancak kontrole takılan Vahap kaçmak zorunda kaldı. Betül’ün Halep’te saklandığını öğrenen Züleyha, Fikret’in de desteği ile sınırı geçerek Betül’ü ve Abdülkadir’i ele geçirdi. Türkiye’ye dönüşte adalete teslim edilen Betül, Hakan Gümüşoğlu’nu öldürmek suçundan müebbet hapse mahkûm edildi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı? - Resim : 3

Çukurova’da adaletin sağlanmasının ardından Fikret ve Zeynep’in düğünü için hazırlıklar başladı. Züleyha, nikâhın konakta kıyılmasını istedi ve tüm hazırlıklarla bizzat alakadar oldu. Düğün tüm görkemiyle devam ederken ağabeyi Abdülkadir’in intikamını almak isteyen Vahap üzerine bağlı bombalarla konağı bastı! Ağabeyinin serbest bırakılmasını isteyen Vahap, eski mühimmatçı Adnan Dayı’nın uyanıklığı sayesinde bertaraf edildi. Bomba düzeneğinin sahte olduğu ortaya çıkınca jandarma Vahap’ı derhal yakaladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı? - Resim : 4

Düğün kaldığı yerden devam ederken, Fikret’in mutluluğu gönülden paylaşan Züleyha, terzi yamağı olarak geldiği Çukurova’ya hanımağa olarak huzur getirmiş oldu. İstanbul’dan başlayıp Çukurova’ya uzanan; içinde aşkın, tutkunun, kederin ve zaferin olduğu bu hikâyenin kahramanı Züleyha, kendini çocuklarına ve çok sevdiği Çukurova’ya adadı…

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı? - Resim : 5

Gözyaşları içinde izlenen finalde Çukurova’nın unutulmaz karakterlerinin akıbeti de ortaya çıkarken; muhteşem prodüksiyonu, her biri yıldız gibi parlayan oyuncuları, destansı öyküsü ve göz alıcı mekanlarıyla dört sezon boyunca atv’de ekrana damga vuran ‘Bir Zamanlar Çukurova’ görkemli finaliyle adını televizyon tarihine altın harflerle yazdırmış oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı? - Resim : 6

 

 

 

 

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova ATV final final bölümü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.