Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm fragmanı!

Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 1 Nisan 2021 akşamı 90. son bölümü ile ATV'de ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Hilal Altınbilek'in başrolünde olduğu Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm fragmanı izlemek için haberimizi ziyaret edin.

ATV'nin 4 sezondur devam eden ve reytinglerde en üst sıralarda yer alan dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 90. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin takipçileri, yayınlanan son bölüm sonrasın Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Demir, uzun zamandır peşinde olduğu gizli düşmanı ile karşı karşıyadır! Babasının, sahipsiz bir kadına saldırdığını, kadını küçücük bir çocukla birlikte acımasızca sokakta bıraktığını iddia eden düşman Fekeli'nin yeğeni olarak tanıdığı Fikret'tir!

Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm fragmanı!

Fikret'in yıllardır beklediği karşılaşma, eşit olmayan şartlarda gerçekleşmiştir ama nihayetinde karşı karşıya olan iki kardeştir. Damarlarında aynı kan akan ve birbirinden ölesiye nefret eden iki genç adam, şimdi kozlarını ölesiye paylaşacaktır. Üstelik hesaplaşma, Fikret'in yıllardır her gün hatırladığı o yağmurlu geceden başlayacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 91. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler BMC ATV bir zamanlar çukurova 91. bölüm fragmanı bir zamanlar çukurova yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.