Bir Küçük Gün Işığı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Bir Küçük Gün Işığı yayın tarihi dizi severler tarafından yakından takip ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Berk Oktay ile Seray Kaya’nın oynadığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi her bölümüyle olay yaratıyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisi hani gün oynuyor?

ATV ekranlarının sevilen dizisi olan ve başrollerinde Berk Oktay ile Seray Kaya’nın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı, her bölümü ile yürekleri sızlatıyor. Tüm ezberleri bozan ve her şeye sıfırdan başlamak durumunda kalan Elif’in karanlık bir dünyadan gün ışığına çıkma hikayesini konu alan Bir Küçük Gün Işığı dizisi oldukça seviliyor.

Bir Küçük Gün Işığı Hangi Günler Yayınlanıyor?

Başrollerinde Berk Oktay ile Seray Kaya’nın oynadığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi ATV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanıyor.

Bir Küçük Gün Işığı

Bir Küçük Gün Işığı Saat Kaçta Başlıyor?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, Pazartesi akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Bir Küçük Gün Işığı 4. Bölüm Özeti

Elif'in etkinlikteki becerisinden etkilenen Ümran, şirketin tüm organizasyonlarından onun sorumlu olmasını ister. Elif ise kendi işini ayakta tutmaya çalışıyor ama Hakan'dan kalan borçlar, ardında bıraktığı enkaz, Elif'e bir türlü soluk aldırmıyordur. Elif artık Hakan'ın yasını tutmaya devam etmekle onunla vedalaşmak arasında bir yol ayrımına gelir.

Bir Küçük Gün Işığı

Ümran ve Dila arasındaki psikolojik savaş zirveye tırmanır. Ümran, Dila'yı akıl hastanesine kapatmayı düşünürken Dila annesini hiç beklemediği yerden vurur. Fırat, annesi ve kardeşi arasında kalırken gerçekleri fark etmeye başlar. Güneş'in, Dila'nın kızı olup olmadığını anlamasının tek yolu olan DNA testini yaptırmaya karar verir.

Bir Küçük Gün Işığı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Bir Küçük Gün Işığı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.