Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Gerçekleri Öğrenen Fırat Ne Yapacak?

atv’nin ilgiyle takip edilen Bir Küçük Gün Işığı, geçtiğimiz akşam dördüncü bölümüyle ekranlara geldi. Sorgulayıcı hikâyesi ve güçlü kadrosu ile Pazartesi akşamlarının beğenilen yapımlarından oldu.

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği “Bir Küçük Gün Işığı” dün gecenin en çok konuşulanı oldu. #GünIşığı etiketi bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve birinci sıraya kadar yükseldi.

4. Bölümde neler yaşandı?

DNA TESTİ YAPTIRAN FIRAT, GÜNEŞ’İN DİLA’NIN KIZI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ!

Fıratların evindeki yemek Güneş’in iyice korkmasına ve içine kapanmasına neden olur. Pedagoga giden Elif, ona yardımcı olabilmek için her şeyi dener. Dila’nın davranışlarından şüphelenen Fırat, DNA testi yaptırır. Ümran, Elif’e iş teklifinde bulunur. Elif ile Fırat’ın daha da yakından çalışacak olmaları Sude’yi kıskançlık krizine sokar. Annesinin telefonla kendisini izlediğini fark eden Dila, ona sinsi bir plan hazırlar ve Ümran’ın akıl sağlığını bozacak eylemler
gerçekleştirir.

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Gerçekleri Öğrenen Fırat Ne Yapacak?

Pedagogun tavsiyesini öğrenen Fırat, Elif ve Güneş’i at çiftliğine götürür. Babasının atı Güneş’e iyi gelir. Mutluluktan ikiliye sarılan Güneş, Fırat ve Elif arasında ster istemez bir yakınlık oluşmasına neden olur. O sırada Fırat’a bir telefon gelir ve o haber her şeyi değiştirecektir. Güneş’in Dila’nın kızı olduğu DNA raporu ile kanıtlanmıştır.

Yürekleri ısıtan anlatımı ve kalplere dokunan etkileyici hikayesi ile

“Bir Küçük Gün Işığı” her pazartesi atv’de.

Başrollerini Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı’nın paylaştığı dizinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk kaleme alırken, yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak üstleniyor.

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Gerçekleri Öğrenen Fırat Ne Yapacak? ile ilgili etiketler Bir Küçük Gün Işığı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.