Bir Küçük Gün Işığı 18. Bölüm izle

Bir Küçük Gün Işığı 18. Bölüm Full izle ile ATV’de. Pazartesi akşamları yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi son bölümün ardından Youtube platformunda.

Bir Küçük Gün Işığı 18. Bölüm Full izle ile 9 Ocak akşamında yayında. ATV’de Pazartesi akşamları izleyenlerin karşısına çıkan Bir Küçük Gün Işığı son bölümü yine büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Başrollerinde Seray Kaya ile Berk Oktay’ın oynadığı Bir Küçük Gün Işığı son bölümünde; Ümran ve Dila ile aynı çatıda yaşamak Elif için çok zordur.

Bir Küçük Gün Işığı 18. Bölüm Full izle

Dila'nın beklenmedik davranışları Ümran'nın otoriter tavırları Elif'e cehennemi yaşatır. En büyük dayanağı ise Güneş ve Fırat ile aynı evde olmaktır. Dila, annelik mevzusunu yarışa dönüştürür ama Güneş'in kalbini bir türlü kazanmayınca onu önce ilaçla hasta edip sonra tıpkı Elif gibi iyileştirmeyi dener. Ama ilaç koyduğu omleti Güneş değil Elif yiyince ortalık karışır.

Elif halsizleşir ve kusar. Bir de nikah işlemleri için kadın doğuma gidince Ümran onu hamile zanneder. Evde sade bir nikaha töreni yapılmasını isteyen Ümran, çevresindeki dedikodulara son noktayı koymayı hedefler. Fırat ise bu durumu gerçek nikaha çevirmenin fırsatı olarak görür. Fakat ikilinin sahte nikah yaptığını bilen Sude, yine kılıçlarını çeker. Nikahı bozmaya çalışır, Elif'in kocasının ölümü üzerinden 300 gün geçmeden evlenemeyeceğini Dila'ya söyletir.

Bir Küçük Gün Işığı 18. Bölüm Full izle

Fakat Fırat'ın mahkemeden aldığı belge bu sorunu çözmüştür. Fakat asıl engel Fırat'ın babasının yıllar sonra kendine gelmesidir. Bunu fark eden Güneş, Elif'i çağırır. Babasının ilk sözü Fırat itti olması Elif'in aklını karıştırır. Herkes onun evet demesini beklerken Elif'in aklı Fırat babasının söylediklerindedir.

Bir Küçük Gün Işığı 18. Bölüm izle ile ilgili etiketler Bir Küçük Gün Işığı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.