Bir erkeğin seni gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın? İşte sevgiye dair ipuçları...

Karşındakinin seni ne kadar çok sevdiğini söylemesine rağmen bazı durumlarda erkeklerin kendilerini ifade etmekte zorlandığı bir gerçektir. Bu gibi durumlarda; seninle ne kadar vakit geçirdiği ve ilişkiniz için ne kadar çaba harcadığı aslında sevgiye bir işarettir. Peki, bir erkeğin seni sevdiğini nasıl anlarsın?

Her erkeğin farklı olduğu ve sevgisini karşısındakine gösterme şekilleri değişiklik göstermektedir. İfadelerin zor olduğu anlarda seninle ne kadar vakit geçirdiği ve ilişkiniz için ne kadar çaba harcadığı çok önemlidir.

İletişimini takip et

Eğer sizi haftada sadece bir kez arıyorsa ve söyleyecekte pek bir şeyi yoksa bu muhtemelen iyice işaret değildir. Ancak düzenli bir şekilde öylesine de olsa mesaj ya da e-posta gönderiyor veya arıyorsa bu daima aklınızda olduğuna ve sizi sevdiğine önemsediğine işarettir.

Yinede tüm erkekler farklıdır. İçe dönük veya sevdiği biriyle vakit geçirmekten de hoşlanıyor olabilir. Ön yargıda bulunmadan önce ne tür bir kişiliğe sahip olduğuna dikkat etmelisiniz.

Neleri önemsediğini izle

Bir araya geldiğiniz zamanlarda senin ve günün hakkında sorular soruyor mu? Hayatında neler olup bittiğinden haberi var mı? Eğer ki bu sorulara ‘Evet’ yanıtını verebiliyorsanız seni önemsiyor demektir.

Bir erkeğin seni gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın? İşte sevgiye dair ipuçları...

Hatırlayıp hatırlamadığına bak

Genel anlamda erkekler önemli tarihler ile geçmiş konuşmaları pek fazla hatırlamazlar. Yinede önemli tarihleri hatırlamak adına bir çaba içerisindeyse ve geçmiş zamanda yapmış olduğunuz konuşmaları gündeme taşıyorsa muhtemelen sana aşıktır.

Seninle kavga ediyor mu?

Birisiyle gerçektende kavga etmek için O’nu önemsemen ve sonra da bunu telafi etmek adına bir yol bulmak şarttır. Eğer ki kavga etmeye istekli değil veya sadece omuz silkerek tartışmayı sonlandırıyorsa aslında seni o kadar önemsemiyordur.

Konuşmasına dikkat et

‘Ben’ yerine düzenli olarak ‘Biz’ kelimesini kullanıyorsa bu seni sevdiğinin işaretidir. ‘Biz’ sizi bir ikili ve çift olarak düşünmeye başladığını gösterir. Aslında bu sizle kendini birlikte adamaya başladığının bir işaretidir.

Bir erkeğin seni gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın? İşte sevgiye dair ipuçları... - Resim : 2

Kendinize ait bir diliniz var mı?

Evcil hayvan isimleri ya da kendi aranızdaki şakalar dahil olmak üzere kendinize ait bir dil kullanıyorsanız bu iyiye işarettir. Seninle ilgilendiği anlamına gelen bu sözcükler aslında sana aşık olduğunun birer göstergesidir.

Sormaktan kaçınma

Sağlıklı bir ilişkiniz varsa duyguların hakkında mutlaka konuşmayı dene. Onunla ilgili sevdiğin şeylerden bahsederek O’na ne hissettiğini söylemekten çekinme. Karşılığında mutlaka sana karşı aynı dönüşleri yapacaktır.

Reddedilmekten korkuyordur

‘Seni seviyorum’ diyebilmek bazı durumlarda çok zordur. Bu kişinin duygularına karşılık bulamayacağından korkmasına neden olarak, savunmasız kılar. O’na sevgini göstermiş olsan bile sevgisini reddedeceğinden çekinir.

Geçmiş zaman...

Geçmiş zamanda kötü bir ilişki yaşadıysa kendini bu ilişkiye duygusal anlamda adamaya oldukça isteklidir. Bu sebeple henüz bunu göstermemişse bir sorun yoktur. Kendini bu konuda zamana bırakmış olabilir.

Bir erkeğin seni gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın? İşte sevgiye dair ipuçları... - Resim : 3

Bazı erkekler duygularda zorlanabilir

Erkekler kimi zaman duygularını açığa vurmakta zorlanmaktadır. Bazen sadece hislerini senin hayatına önceleyerek göstermeyi tercih ederler.

Bir erkeğin seni sevdiğini nasıl anlarsın?

Bir erkeğin seni sevip sevmediğini şu sorulara karşılık vererek anlamak mümkün olabilir:

• Hoşlandığın küçük şeyler yapıyor mu?
• Yaşamını senin ihtiyaçların doğrultusunda mı yaşıyor?
• Sana karşı düşünceli ve insaflı mı?
• Ona ihtiyacın olduğunda yanında mı?
• Hayatında yer alması senin için yararlı oluyor mu? 

Bir erkeğin seni gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın? İşte sevgiye dair ipuçları... ile ilgili etiketler Aşk erkek Kadın sevgi ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.