Bill Gates hangi oyuna olan bağımlılığından dolayı oyunu kendi bilgisayarından silmiş yine de dayanamayıp arkadaşlarının bilgisayarından oynamaya devam etmiştir?

Bill Gates hangi oyuna olan bağımlılığından dolayı oyunu kendi bilgisayarından silmiş yine de dayanamayıp arkadaşlarının bilgisayarından oynamaya devam etmiştir? ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor. Bill Gates hangi oyuna olan bağımlılığından dolayı oyunu kendi bilgisayarından silip oynamaya devam etmiştir?

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Birbirinden ilginç sorunların paylaşıldığı yarışmada özellikle Bill Gates hangi oyuna olan bağımlılığından dolayı oyunu kendi bilgisayarından silmiş yine de dayanamayıp arkadaşlarının bilgisayarından oynamaya devam etmiştir? sorusu merak konusu oldu. İşte herkesin araştırdığı Bill Gates hangi oyuna olan bağımlılığından dolayı oyunu kendi bilgisayarından silmiş yine de dayanamayıp arkadaşlarının bilgisayarından oynamaya devam etmiştir? sorusunun yanıtı….

Bill Gates hangi oyuna olan bağımlılığından dolayı oyunu kendi bilgisayarından silmiş yine de dayanamayıp arkadaşlarının bilgisayarından oynamaya devam etmiştir?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BİLL GATES SORUSUNUN CEVABI

SORU: Bill Gates hangi oyuna olan bağımlılığından dolayı oyunu kendi bilgisayarından silmiş yine de dayanamayıp arkadaşlarının bilgisayarından oynamaya devam etmiştir?

A- Tetris

B- Yılan

C- Mayın tarlası (CEVAP)

D- Solitaire

 
Bill Gates hangi oyuna olan bağımlılığından dolayı oyunu kendi bilgisayarından silmiş yine de dayanamayıp arkadaşlarının bilgisayarından oynamaya devam etmiştir? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.