Beşiktaş'ta futbolcular Sergen Yalçın'ı "takmıyor mu?" Hocada "kişilik bölünmesi" mi var?

Süper Lig'de üst üste dört maç kaybeden ve "ayağa kalkma maçı"nda da Kasımpaşa'ya takılan Beşiktaş, şampiyonluğa çok erken havlu attı... Siyah-Beyazlılar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 5 haftada puan alamadı. Son haftalarda maçlardan sonra futbolcuları suçlamayı alışkanlık haline getiren Sergen Yalçın'ın takım üzerindeki otoritesini kaybettiği görüşü hakim... SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Beşiktaş efsanesinin düşündürücü vaziyetini yazdı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-1'lik Kasımpaşa maçı sonrası futbolcularını basın önünde bir kez daha suçladı... Siyah-Beyazlılar kötü günlerden geçerken takımda "kim kimi satıyor?" tartışması başladı. SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Beşiktaş efsanesinin düşündürücü vaziyetine ilişkin şunları yazdı:

"Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın her yenilgi sonrasında yaptığı açıklamaları okuyunca başlıktaki gibi düşünüyorum.

Takımını eleştirirken kullandığı dil, tuhaf.

Son yenilgiden sonra “Dakika 60’dan sonra takım çekildi. Biz böyle bir şey söylemedik” dedi.

Madem söylemedin, öyleyse takım neden çekildi?

Madem takım çekildi, demek ki ya sen takımı ya da takım seni takmıyor.

Büyük olasılık Sergen egosu, takımı yerle bir etmiş, aralarına uçurum sokmuş durumda.

Takımla teknik adam arasında iletişim kopuk.

Sergen’de “kişilik bölünmesi” yoksa, başka da açıklaması yok."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş'ta futbolcular Sergen Yalçın'ı "takmıyor mu?" Hocada "kişilik bölünmesi" mi var? ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Beşiktaş Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.