Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael kimdir? Hangi Takımları Çalıştırdı?

Beşiktaş Valerien Ismael ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Kara Kartal, yeni teknik direktörü Valerien Ismael'i Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Trabzonspor maçında takımın başında çıkarmak istiyor. Peki Valerien Ismael kimdir? Valerien Ismael hangi takımları çalıştırdı?

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Valerien Ismael oldu! Siyah beyazlılar, Fransız teknik adamla 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Valerien Ismael'in Trabzonspor maçında takımın başında olması bekleniyor. Peki Valerien Ismael kimdir? Valerien Ismael hangi takımları çalıştırdı?

VALERIEN ISMAEL KİMDİR?

28 Eylül 1975 Fransa doğumlu olan Valerien Ismael, şu an kulüpsüz durumda bulunuyor. Kariyerinde iki kupa sevinci yaşayan Ismael, bu kupaların ikisini de Almanya'da kazandı.

2009 yılında Hannover formasıyla futbolculuk kariyerini noktalayan Ismael, aynu kulüpte Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra Hannover 96'nın 2. takımında teknik direktörlük kariyerine adım attı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael oldu

Valérien Ismaël daha sonra teknik direktörlük kariyerinde sırasıyla Nürnberg, Wolfsburg, Apollon Smyrnis, LASK ve Barnsley takımlarında görev aldı. Fransız teknik adam son olarak 21/22 sezonunda West Bromwich'i çalıştırdı.

Valérien Ismaël West Brom kariyerinde 29 maçta 1.55'lik puan ortalaması yakalamış ve 6 ay görevde kalmıştı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael kimdir? Hangi Takımları Çalıştırdı? ile ilgili etiketler Valerien İsmael kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.