Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Konyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Gerilerdeyiz, savaşacağız...

Süper Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor'u son dakikada attığı golle 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol GüneşKonyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

''GERİLERDEYİZ, SAVAŞACAĞIZ"

"Sahaya kazanmak için çıktık. İyi bir takımla oynadık. Sahayı ve kanatları iyi kullanan bir takım. Maça 1-0 geride başladık. Arkadaşının hatasını, diğerlerinin gayreti kapattı. Bugün oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Moral açısından bu galibiyet iyi oldu ama bu yeterli değil. Çok işimiz var. Gerilerdeyiz, savaşacağız."

ABOUBAKAR SÖZLERİ...

Güneş, Vincent Aboubakar'ın transferiyle alakalı soruya ise, "Bilmiyorum. Yarın öbür gün bakacağız. Oyuncu gelirse çalışıtırırız, giderse başarılar dileriz." yanıtını verdi.

 

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Konyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Gerilerdeyiz, savaşacağız... ile ilgili etiketler Konyaspor Beşiktaş Süper Lig Süper Loto Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.