Beşiktaş evinde Giresunspor'dan fark yedi, futbolcular maçı bıraktı, tribünler isyan bayrağı açtı

Süper Lig'de üç maçtır mağlup olan Beşiktaş, seyircisi önünde Giresunspor'u ağırladı... Zirvenin 13 puan gerisine düşen Siyah-Beyazlılar bu maçla birlikte krizden çıkmak istiyordu ancak kriz daha da derinleşti. 14. haftaya 13 puanla 16. sırada giren Karadeniz ekibi İstanbul'da 3 puanı 4 golle aldı. Vodafone Park'ta Beşiktaş'lı futbolculara tarihi protesto...

0-4

Dk. 9 GHEZZAL! Giresunspor savunması eksik yakalandı, Rachid Ghezzal uzaktan sert vurdu, kaleci Okan Kocuk topu güçlükle kornere çeldi... Beşiktaş'ın gole yaklaştığı an.

Dk. 20 PENALTI! Giresunspor hücumunda ceza sahasında kafayla indirilen top Valentin Rosier'in koluna çarptı, yoğun itirazlar ve VAR tavsiyesiyle monitöre'e giden Hüseyin Göçek penaltıyı verdi. Fosseini Diabate penaltıyı gole çevirdi, Giresunspor deplasmanda 0-1 öne geçti.

Giresunspor'un Süper Lig'deki son 3 golü de Diabate'nin penaltı vuruşlarıyla geldi.

Dk. 40 KIRMIZI KART! Necip Uysal'ın Sergio'ya orta sahada yaptığı faule hakem önce sarı kart çıkardı. Ardından VAR'da yapılan kırmızı kart incelemesiyle kartın rengi değişti ve Beşiktaş 10 kişi kaldı.

Dk. 55 GOL! Beşiktaş kalecisi Mert Günok savunma arkasına atılan topta çok büyük bir hata yaparak boşa çıktı, İbrahima Balde topu boş kaleye yuvarlayarak  kariyerinin ilk Süper Lig golüne imza attı: 0-2.

Dk. 64 GOL! Giresunspor Serginho'nun golüyle farkı 3'e çıkardı... Beşiktaş taraftarları golden sonra Giresunspor'lu futbolcuları alkışladı.

Dk. 90 GOL! Mert Günok'un sakatlık yaşadığı pozisyonda boş kaleye golü atan Champness tabelayı belirledi.

Süper Lig'in 14. haftasında son şampiyon Beşiktaş, ligin yeni ekiplerinden Giresunspor'u ağırladı. Ligde oynadığı son 3 maçta mağlup olan, son 5 maçın 4'ünü kaybedip 3 puan toplayabilen Siyah-Beyazlılar, seyircisi önünde kötü gidişata dur demek istiyordu ancak kriz derinleşti.

Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'ı ağırlayan Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği maçta 1-2 mağlup olarak puanla tanışamamıştı. 14. hatayı zirvenin 13 puan gerisinde giren Sergen Yalçın'ın takımında daha fazla puan kaybına tahammül kalmadı...

GİRESUNSPOR PUAN İÇİN GELDİ

Süper Lig'de son 7 maçında 1 ke bileği bükülen ve her hafta daha iyi bir futbol sergileyen Giresunspor, güçlü rakibinin kötü gidişatından faydalanıp İstanbul'a puan almaya geldi. Teknik direktör Hakan Keleş yönetimindeki Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibi geçen hafta seyircisi önünde Yeni Malatyaspor'u tek golle devirmişti.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? BATSHUAYİ OYNUYOR MU? 11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş-Giresunspor maçı bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Vodafone Park'taki zorlu 90 dakikayı Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi 3 haftalık bir aradan sonra Giresunspor maçıyla ilk 11'e geri dönüyor. Tecrübeli santrforun hastalığı iyileşmiş ve Ajax maçında süre almıştı. Beşiktaş-Giresunspor maçının muhtemel 11'leri şöyle:

BEŞİKTAŞ: Mert Günok, Rosier, Vida, Necip, Umut Meraş, Josef, Pjanic, N'Koudou, Ghezzal, Larin, Batshuayi

GİRESUNSPOR: Okan, Zeki, Diarra, Alex Perez, Aziz Behich, Traore, Flavio, Sergio, Diabate, Shapi, Balde

MAÇTAN ÖNCE NE DEDİLER?

Sergen Yalçın: "Ajax maçı iyi sinyaller verdi bize. Bugün de artık kazanıp başka bir moda geçmek istiyoruz. Biraz daha ofansif oynayacağız. Taraftarın onaylamadığı yerde bizim durma ihtimalimiz yok. Onlara teşekkür ediyorum."

Hakan Keleş: "Bu güne kadar çok kötü oyunlar sergilemedik. Rakibin son haftalarda kötü gidişi var ama iç sahada iyi bir takım. Maçın başında önde baskı uygulayacaklar, dersimize iyi çalıştık. Bakalım..."

Beşiktaş evinde Giresunspor'dan fark yedi, futbolcular maçı bıraktı, tribünler isyan bayrağı açtı

Beşiktaş evinde Giresunspor'dan fark yedi, futbolcular maçı bıraktı, tribünler isyan bayrağı açtı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Hüseyin Göçek giresunspor Hakan Keleş Fousseni Diabate necip uysal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.