Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı? Neler söyledi?

Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı? Oyuncu Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu’nun geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı hacker'lar tarafından ele geçirilip çıplak fotoğrafları yayınlandı. Sosyal medyada gündemde konuşulan video ve görüntüler sonrasında Berk Oktay'dan ilk açıklama geldi. Peki Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı? Neler söyledi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı? Oyuncu Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu’nun geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı hacker'lar tarafından ele geçirilip çıplak fotoğrafları yayınlandı. Sosyal medyada gündemde konuşulan video ve görüntüler sonrasında Berk Oktay'dan ilk açıklama geldi. Peki Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı? Neler söyledi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı?  Neler söyledi?

Oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu’nun geçen aylarda sosyal medya hesapları hack’lenmiş ve uygunsuz fotoğrafları

Yaşanan bu olaylar sonrası da Merve Şarapçıoğlu eşi Berk Oktay’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek 250 bini maddi, 250 bini manevi toplam 500 bin TL tazminat istemişti.

”ADLİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR”

Berk Oktay dün akşam bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Oktay, uygunsuz fotoğraflarla alakalı muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Oktay, muhabirlerin ”Görüntüleri izlediğinizde ne hissettiniz?” sorusuna, ”Adli süreç devam ediyor. Konuşmaya gerek yok. Kötü bir durum. Herkesin hissettiklerini hissettim” dedi. Berk Oktay, ”Rüzgar kayadan sadece toz alır” diyerek isim vermeden göndermede bulundu.

Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı?  Neler söyledi? - Resim : 2

Geçtiğimiz Nisan ayında hackerler tarafından eşi Merve Şarapçıoğlu ve kendinisinin uygunsuz fotoğrafları yayınlanan oyuncu Berk Oktay'ın bu seferde tuvalette çekilen videosu paylaşıldı.

 TUVALETTE ÇIPLAK VİDEOSU YAYINLANDI

Sosyal medya hesaplarından kendisinin çıplak fotoğrafını ve çıplak bir kadınla çekilmiş uygunsuz fotoğrafları paylaşılan Berk Oktay, yine hacklendi.

SANSÜRSÜZ ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

'Arka Sokaklar' adlı dizide 'Sinan' karakterini canlandıran ve şu sıralar 'Savaşçı' dizisinde rol alan Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay'ın özel fotoğrafları kimliği belirsiz kişilerce ele geçirildi. Berk Oktay ve eşi Merve Şarapoğlu'nun çıplak olduğu görülen fotoğraflar, Şarapcıoğlu'nun Instagram hesabından takipçilerle paylaşıldı.

 Sosyal medya hesabı hacklenen ünlüler kervanına Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay da katıldı. Sosyal medyada şok etkisi yaratan fotoğraflar kısa sürede silindi.

Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı?  Neler söyledi? - Resim : 3

Fotoğrafların nasıl ve kimler tarafından ele geçirildiği anlaşılamazken, Merve Şarapçıoğlu yüzünde bandaj olan bir fotoğrafını yayınlayarak eşinin kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Ancak aynı fotoğrafın hack’lenen görseller arasında bulunması kafaları karıştırdı. Fotoğrafın bir estetik operasyon sonrası çekildiği ihtimali üzerinde de duruluyor.

Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı?  Neler söyledi? - Resim : 4

BERK OKTAY KİMDİR?

Berk Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğmuştur.Türk aktör ve manken. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı.

Annesi öğretmen, babası da muhasebe müdürüdür. Ortaokul ve liseyi Ankara'da okudu. Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğinden mezun oldu.
16 yaşında modellik yapmaya başladı. 2000 senesinde 18 yaşında Ankara'da bir modellik ajansına kaydoldu. Sonra İstanbul'a gelip Uğurkan Erez'le çalıştı, 2001 yılında Best Model'e katılıp 'Gelecek Vaat Eden Model seçildi.

2003 yılında Best model Of Türkiye yarışma'sını kazanarak en iyi markların yüzü oldu.

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye çıktı. Mankenlik kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı.

Yarım kalan Üniversite eğitimini tamamlamak için 2006 yılının sonlarında Türkiye'ye döndü. 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan film teklifi aldı. Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı.

2008 yılında "Tatlı Bela Fadime" adlı dizi ile dizi hayatına başladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. 2012 yılında Türker İnanoğlu'nun yapımcılığında ATV'de yayınlanan "Alev Alev" adlı dizide İlker İnanoğlu, Rojda Demirer, Berk Oktay, Hande Soral beraber başrolde oynadı.

2013 yılında yayınlanan ve Gizem Karaca, Berk Oktay, Şükrü Özyıldız ile beraber rol aldığı "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı.

Berk Oktay, 2013 eylül ayında evinde beslediği Cash adında Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak yüzünden yaralandı, hastanede yüzüne 35 dikiş atıldı.

Berk Oktay, 21 Ağustos 2016 tarihinde evlendi. Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ
2007-2008 - Tatlı Bela Fadime (Levent)(TV Dizisi)
2008-2009 - Akasya Durağı (Murat Aydın)(TV Dizisi)
2009-2012 - Arka Sokaklar (Sinan)(TV Dizisi)
2010-2010 - Umut Yolcuları (Sinan)(Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2012-2013 - Alev Alev (Murat)(TV Dizisi)
2013-Benim Hala Umudum Var (Hakan Demirer)(TV Dizisi)
2014-Aşktan Kaçılmaz (Berzan) (TV Dizisi)
2015-İlişki Durumu: Karışık (Can)(TV Dizisi)

ROL ALDIĞI DİZİ SAVAŞÇI
Savaşçı dizisinin akışı 15 Temmuz 2016'dan itibaren başlar. Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay) ve Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) daha önceki davalarda içeri alınmış ve alıkonmuş iki Türk subayıdır. 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası devletin üst kurumları Kopuz'un göreve dönmesini ister. Kopuz, eskiden liderliğini yaptığı "Kılıç Timi" kadrosunun kurulması şartıyla göreve döneceğini söyler. Başlarda itiraz edilse bile sonradan Albay Kopuz'un göreve dönmesi için Kılıç Timi toplanır. Kılıç Timi'nden bazıları ordudan atılmış, bazıları içeri atılmış olsa bile ordudan atılanlar göreve yeniden alınır. Ergenekon ve türü davalarda içeri atılmış askerler içeriden çıkarılır ve görevlerine geri dönerler. Göreve döndükten sonra sınır ötesi harekatlara katılırlar, PKK ile çatışmalara girerler akış bu şekilde devam etmektedir.

Berk Oktay çıplak fotoğraflarına ne açıklama yaptı? Neler söyledi? ile ilgili etiketler Berk Oktay çıplak fotoğraf ne açıklama yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.