"Ben yaptım, ben dağıtırım" demedi! Başkan Sayan ürettiği maskeleri Sağlık Bakanlığı'na gönderdi

Koronavirüs salgınının başından bu yana hükümetten ayrı bir yardım politikası güden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üretilen maskeleri İBB'ye bağlı ekipler aracılığıyla dağıtıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Devlet içinde devlet olmaz' sözleriyle tepki gösterdiği bu uygulamanın ardından Ağrı Belediyesi'nden örnek bir hareket geldi. Belediye, ürettiği tüm maskeleri Sağlık Bakanlığı'na gönderdi.

Koronavirüs salgınıyla mücadeleye destek olmak isteyen Ağrı Belediyesi, tekstilkentte atölye kiraladı. Belediyenin kiraladığı tekstil kentlerde maske üretimi başladı. İşçilerin çalışmaları sonucu ilk etapta 400 bin adet maske üretildi. Maskeler, koliler halinde Sağlık Bakanlığı'na gönderildi.

HEDEF 5 MİLYON

Koronavirüsün birlik beraberliğin yanında alınacak üst düzey önlem ve çalışmalarla bertaraf edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Maske üretimine başladık belediye olarak. Tabi ki ürettiğimiz maskeleri Sağlık Bakanlığı'na teslim ediyoruz. Devletin disiplini açısından çok önemli Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi. Biz Ağrı'da bugün 400 bin maskeyi teslim edeceğiz Sağlık Bakanlığı yetkililerine. 5 milyon maskeyi en kısa zamanda üretip teslim edeceğiz. B uda Ağrı Belediyesi için Ağrılılar için hem iş alanı, hem de orada çalışanlar için önemli bir iş alanı. Türkiye'de herkes taşın altına elini koyacak, biz de gereğini yaptık. Ağrı Belediyesi olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Ben yaptım, ben dağıtırım" demedi! Başkan Sayan ürettiği maskeleri Sağlık Bakanlığı'na gönderdi

CHP'Lİ BELEDİYELER YARDIM KAMPANYALARINI AYRI DÜZENLİYOR

Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere, CHP'li belediye başkanları, ürettikleri maskeleri Sağlık Bakanlığı'na göndermek yerine kendileri dağıtmayı tercih ediyor.

Başkanların bu tutumları kimi zaman yardımların daha hızlı ve koordineli bir şekilde yapılmasına engel oluyor.

"Ben yaptım, ben dağıtırım" demedi! Başkan Sayan ürettiği maskeleri Sağlık Bakanlığı'na gönderdi ile ilgili etiketler Ağrı Sağlık Bakanlığı Savcı Sayan Koronavirüs Korona maske
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.