Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yıldız ismi Oktay Kaynarca’dan deprem isyanı: “Bir memleket bu kadar mı sınanır?”

10 ili derinden sarsan deprem sonrası ünlüler dünyasından da mesajlar peş peşe gelmeye başladı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir karakterine hayat veren Oktay Kaynarca’nın mesajı ise dikkat çekti.

Merak ile takip edilen arama kurtarma çalışmalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken, depremde 72 saat geride kaldı. 6 Şubat 2023 Pazartesi günü gerçekleşen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası başta depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş olmak üzere; Diyarbakır, Adana, Hatay, Kilis, Osmaniye, Malatya, Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman’da ağır hasarlar oluştu. Depremin yarattığı acı bilanço ortadayken; ünlüler dünyasından mesajlar da peş peşe geldi.

Ünlü isimlerin pek çoğu yardım çağrısı ve ‘geçmiş olsun’ mesajı için sosyal medya hesaplarını kullandı. Bazı ünlü isimler, deprem bölgelerinde yer alan depremzedelerin yardımına çoktan koşmuşken; bazı ünlüler ise sosyal medyada var olan takipçilerinin gücünü kullanarak arama ve kurtarma çalışmaları ile deprem sonrası ortaya çıkan giderlerin karşılanabilmesi için bağış kampanyalarını başlattı. 12 binden fazla vatandaşın yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş depremine ilişkin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Cezayir karakteriyle beğenilen Oktay Kaynarca’dan da mesaj geldi.

OKTAY KAYNARCA, PROFİLİNİ KARARTTI

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yıldız ismi Oktay Kaynarca’dan deprem isyanı: “Bir memleket bu kadar mı sınanır?”

ATV ekranlarından yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını üstlendiği gibi başrollüğünü de üstlenen Oktay Kaynarca, dizide hayat verdiği Cezayir karakteri ile ciddi bir beğeni toplamıştı. Sezona damga vuran yapımlardan biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Cezayir’i Oktay Kaynarca’dan deprem bölgesi için mesaj geldi.

İlk olarak profilini karartan ünlü oyuncu, ardından bir paylaşım yaptı. Paylaşıma düştüğü notta adeta isyan ettiği görülen Oktay Kaynarca’nın paylaşım için siyah bir fon kullanması da dikkat çekti.

OKTAY KAYNARCA, MESAJ PAYLAŞTI

Deprem sonrası paylaştığı siyah fonun altına b ir not düşen Oktay Kaynarca, düştüğü not ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının beğendiği ve yorum yaptığı Oktay Kaynarca’nın deprem mesajında ise, şu ifadeler yer aldı:

“Bir memleket bu kadar mı sınanır? Bir halk bu kadar mı zorlanır? Bir halk bu kadar mı yalnız kalır? Bir halk bu kadar mı çaresizlikle baş başa kalır? Bir coğrafya bu kadar mı bedel ödetir bir millete? Biz yorulduk ama tükenmedik tükenmeye bile vaktimiz yok. Ha gayret benim yalnız memleketim, ha gayret benim güzel yüreklerinden öptüklerim... Bunu da aşacağız, yine kuracağız yıkılan dökülen her şeyi, yine boy boy çocuklarımız büyüyecek bu topraklarda alnı açık başı dik...”

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yıldız ismi Oktay Kaynarca’dan deprem isyanı: “Bir memleket bu kadar mı sınanır?” ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca deprem Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.