Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan hamile mi?

ATV'de ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla karakterini canlandıran Ebru Özkan'ın (44) hamile olduğu iddia edildi. Dizinin son bölümünde belirginleşen karnından dolayı hamile olduğu öne sürülen oyuncudan iddialara yanıt ise gecikmedi.

Ebru Özkan'ın başrolü olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin son bölümünde belirginleşen karnından dolayı hamile olduğu iddia edildi. Özkan'ın menajerlik şirketinden yapılan açıklamada oyuncunun hamilelik iddiasına yanıt verildi.

İDDİALARA JET YANIT


2016 yılında meslektaşı Ertan Saban ile nikah masasına oturan ve Biricik adında 5 yaşında bir kızı olan Ebru Özkan'ın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin son bölümündeki görüntüsü kafa karıştırdı. 44 yaşındaki oyuncunun belirginleşen karnı akıllara ikinci kez hamilelik iddiasını getirince menajerlik şirketinden açıklama geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan hamile mi?

Menajerlik şirketinden oyuncunun son dönemde biraz kilo aldığı belirtilerek "Ajansımızın tek hamile olan oyuncusu Funda Eryiğit" açıklaması yapıldı.

 

 

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan hamile mi? ile ilgili etiketler Ebru Özkan Ertan Saban Ben Bu Cihana Sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.