"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu "Ekabir" karakterine hayat verecek!

Usta oyuncu Erkan Can, ATV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın kadrosuna katıldı. Can dizide, "Ekabir" karakterine hayat verecek...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu sezonun en iyi açılış yapan dizilerinin başında geliyor. Ülkemizin en sevilen aktörlerinden Oktay Kaynarca’nın imza attığı dizinin yeni bölümlerinde heyecanın dozu iyice artıyor.

Her biri kendi davasında haklı olan güçlü kadınların hikâyesi kadar erkek karakterlerinin yeni açılımlarının da etkileyici bir dille seyirciye sunulacağı diziye çok değerli bir oyuncu geliyor.

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu "Ekabir" karakterine hayat verecek!

USTAN OYUNCU ERKAN CAN DA KADROYA KATILDI

Usta oyuncu Erkan Can da “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın kadrosuna katılıyor. Usta oyuncu güçlü kadrosuyla da çok konuşulan dizide “Ekabir” karakterine hayat verecek. Onur Tan’ın yönettiği dizi yeni hikayeleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Kaynak: TV100

 

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu "Ekabir" karakterine hayat verecek! ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam ATV Erkan Can Oktay Kaynarca Pelin Akil
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.