Bebekleri seks kölesi olarak kullanan çete çökertildi!

Asya ülkesi Filipinler'de yaşları 2 ile 17 arasında değişen çocukları seks kölesi olarak kullanan şebeke çökertildi. Şebeke lideri olduğu belirtilen üç kadın ve Avustralyalı adam tutuklandı. Polisin istismara uğrayan bir bebeği kucağında taşıyarak kurtardığı anlar kameralara yansıdı.

Asya ülkesi Filipinler'in Camarines Sur kentinde en küçüğü bir bebek olmak üzere altı kız ve sekiz çocuğun istismara maruz kaldığı belirtilen çete çökertildi.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASI ALTINDA

Cinsel istismara uğrayan çocuklar devlet korumasına alındı. Polisin çete üzerinde yaptığı araştırmada bir bilgisayarda çocuk istismarı materyalleri, seks oyuncakları, çocuklarla internet üzerinde yapılan görüşmeleri ve para makbbuzlarını buldu.

Bebekleri seks kölesi olarak kullanan çete çökertildi!

"SON TACİZCİYİ TUTUKLAYANA KADAR DURMAYACAK"

Filipinler Ulusal Polis Kadın ve Çocuk Koruma Merkezi Şefi Alessandro Abella, çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarının 'sınırsız suçlar olduğunu söyleyerek, "Çocukları online cinsel istismardan kurtarma ve koruma arayışımız, bu iğrenç suçu işleyen son kaçakçıyı ve tacizciyi tutuklayana kadar durmayacaktır."

Bebekleri seks kölesi olarak kullanan çete çökertildi! - Resim : 2

Bebekleri seks kölesi olarak kullanan çete çökertildi! - Resim : 3

 

 

Bebekleri seks kölesi olarak kullanan çete çökertildi! ile ilgili etiketler Filipinler Çocuk cinsel istismar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.