Bebek gibi giydirdiği kediyle uyuşturucu kaçakçılığı yapmaya çalıştı!

Rus polisi, kedisini aynı bir yeni doğmuş bebek gibi giydirip kıyafetlerine uyuşturucu saklayan bir kadını gözaltına aldı.

Rusya'nın Nizhny Tagil kentindeki yerel güvenlik yetkilileri, genç kızıyla birlikte bir tatil beldesinde çocuk arabasında dolaşırken şüphe uyandıran kadını sorgulanmak üzere tutukladı.

Güvenlik güçleri ilk gözlemlerinde, arabanın içinde bebek kıyafetlerine sarılmış, ancak bebeği andırmayan hareketler sergileyen bir şey fark etti. Bebek kıyafetleri içinde yatanın bir kedi olduğunu fark eden memurlar, diğer narkotik maddelerin imalatında kullanılan bir tür uyarıcı olan 170 gr'dan fazla toz metilefedrin barındıran birkaç küçük paket ele geçirdi.

Bebek gibi giydirdiği kediyle uyuşturucu kaçakçılığı yapmaya çalıştı!

Bu olayın daha da tuhaf olan kısmı ise, yetkililerin kedinin tam olarak bebek gibi giydirilmesiydi. Rus polisler, kediye bir şapka, bebek fanilyası, minik bebek botları ve hatta bir bebek bezi giydirilmiş olduğunu söyledi.

Bebek gibi giydirdiği kediyle uyuşturucu kaçakçılığı yapmaya çalıştı! - Resim : 2

Olay sonrası tutuklanan kadın, gözaltından sonra mahkemeye sevkedildi.

Bebek gibi giydirdiği kediyle uyuşturucu kaçakçılığı yapmaya çalıştı! ile ilgili etiketler kedi uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.