BBC spikerinden dikkat çeken 'Boris' tepkisi: "Neşeli olmama izin var mı?" dedi

İngiltere'de Başbakanlık yarışı devam ediyor. Eski Başbakan Boris Johnson'ın yarıştan çekilmesi sonrası Hint asıllı eski bakan Rishi Sunak'ın Başbakan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Johnson'ın yarıştan çekilmesine BBC spikerinin canlı yayında sevinmesi sosyal medyada gündem oldu.

İngiltere'de Liz Truss'ın istifası sonrası Muhafazakar Parti'deki başbakanlık yarışında eski Başbakan Boris Johnson'ın da adı geçiyordu. Truss'ın istifası sonrası tatilini yarıda bırakan Johnson, Londra'ya gelerek destek aramıştı. Ancak özellikle Johnson'ın kabinesinde bakanlık yapan ve en büyük Başbakan adayı olan Rishi Sunak'tan beklediği desteği göremeyen Johnson yarıştan çekildi. Boris Johnson'ın yarıştan çekilmesi ile birlikte Hint asıllı siyasetçi Rishi Sunak'ın İngiltere'nin yeni Başbakanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BBC SPİKERİ BÖYLE SEVİNDİ

İngiltere eski Başbakanı Boris Johnson'ın yarıştan çekilmesine dikkat çeken bir tepki geldi. BBC spikeri Martine Croxall dün geceki canlı yayında Johnson'ın yarıştan çekilmesini sevinçle karşıladı. BBC The Papers programını sunan Croxall, "Bu kadar neşeli olmama izin var mı? Çünkü öyleyim" dedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER GELDİ

BBC spikerinin Boris Johnson tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Bazı İngilizler tarafsız habercilik yapmasıyla bilinen BBC'nin bir spikerinin böyle bir şekilde sevinmesine sert tepki gösterdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Boris Johnson'ın yarıştan çekilmesine sevinen Martine Croxall'ın BBC'deki işine son verilmesi gerektiğini savundu. BBC'den konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

SuperHaber Özel / Serkan Talan

BBC spikerinden dikkat çeken 'Boris' tepkisi: "Neşeli olmama izin var mı?" dedi ile ilgili etiketler Boris Johnson BBC
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.