Bayramda emeklilere 3000 liralık çılgın ikramiye! Bu kez yüzler gülecek

Ramazan Bayramı yaklaşırken emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi için güzel haberler geldi. Son olarak 1100 TL olarak belirlenen bayram ikramiyelerinin 2023 yılında 1900 TL zamla beraber 3000 liraya kadar çıkması bekleniyor.

Ramazan Bayramı'na az bir zaman kala emekli bayram ikramiyeleri konusu bir kez daha gündeme geldi. Ramazan ile birlikte Kurban Bayramı'nda toplamda 2200 TL olarak ödenen bayram ikramiyelerinin 2023 yılında zamlı olarak dağıtılması beklenmekte.

Ocak ayının başında emekli maaş zamlarının açıklanmasından sonra dikkatler bayram ikramiyelerine çevrilmişti. Bayram ikramiyelerinde artış bekleyen emeklilerde 1100 TL olan rakamların zamlanacağı yönünde kararın Meclis'ten geçmesini istemekte.

Ramazan ve Kurban Bayram Emekli İkramiyesi

Emekli bayram ikramiyeleri 2022 yılının Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde bayram başına 1100 TL olmak üzere 2200 lira olarak hesaplara yatırılmıştı. Ancak emekliler bu ödemelerden pekte memnun kalmamışlardı. Çünkü onlarda diğerleri gibi bayram ikramiyelerine zam bekliyordu.

Bayramda emeklilere 3000 liralık çılgın ikramiye! Bu kez yüzler gülecek

2022 yılbaşında emekli maaşlarına yapılan %30'luk zam sonrasında bayram ikramiyeleri bir kez daha gündeme geldi. Emekli vatandaşlar Ramazan Bayramı'nın hemen öncesinde hesaplarına yatırılacak olan bayram ikramiyelerinin zamlanmasını istedi.

Kulislerden alınan son iddialara göre ise 1100 TL emekli bayram ikramiyelerinin 2023 yılında 2800 liraya çıkması beklenmekte. Bunun yanında enflasyon ve refah payı oranında da bir zammın düşünüldüğü konuşulmakta.

Bayramda emeklilere 3000 liralık çılgın ikramiye! Bu kez yüzler gülecek - Resim : 2

Eğer ki yılbaşında olduğu gibi %30 bir zam yapıldığı takdirde emekli bayram ikramiyesi 1430 TL olacak. Yani emekli vatandaşlar Ramazan ve Kurban Bayramı totalinde 2860 lira gibi bir ücret alacak.

Bayramda emeklilere 3000 liralık çılgın ikramiye! Bu kez yüzler gülecek ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı Kurban Bayramı İkramiye emekli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.