Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkı bitti!

2020 Survivor yarışmasının ardından ilişki yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ayrıldı. Nisa Bölükbaşı, Instagram'dan yaptığı açıklamada, "Barış ile olan ilişkimizi noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Survivor 2020 yarışması tamamlandıktan sonra arkadaşlıkları aşka dönüşen Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı aşkı kısa sürdü. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, aylar önce başlayan ilişkilerini herkesten saklamış fakat ortaya çıkan fotoğraflar ve video çifti ele vermişti.

Instagram'dan açıklama yapan Bölükbaşı, "Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" diye yazdı.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkı bitti!

ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

İkilinin, ilişkilerinin ilk döneminde öpüştüğü video gündeme damgasını vurmuştu. İki isim de bu dönem içinde birçok markayla iş birliği yapmıştı. Barış Murat Yağcı ise bu ünü daha ileri taşıyıp hem şarkı çıkarmış hem de yeni kitabını piyasaya sürmüştü.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkı bitti! ile ilgili etiketler Survivor Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.