Barcelona Ronald Koeman'ı kovdu... Katalan devinin yeni teknik direktörü Xavi Hernandez oluyor

Barcelona'da Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman dönemi sona erdi. Geçen sezon göreve gelen, oynattığı futbol ve aldığı sonuçlar ile tartışılan Koeman, Rayo Vallecano mağlubiyetinin ardından kovuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta 1 galibiyet alabilen Katalan devi, ligde de oynadığı son 4 maçta, 3 kez sahadan mağlup ayrılmıştı. 

Barcelona'da Ronald Koeman dönemi resmen sona erdi... Katalan devinin yeni teknik direktörünün Xavi Hernandez olması bekleniyor.

La Liga'ya istedği başlangıcı yapamayan Barcelona son olarak dün akşam Rayo Vallecano'ya deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Madrid ekibine galibiyeti getiren golü ilk yarıda Radamel Falcao attı. Barcelona'nın Hollandalı forveti Memphis Depay 75'te penaltı kaçırınca takımı da geri dönüş şansını kullanamadı.

Geçtiğimiz hafta sonu da El Clasico'da evinde mağlup olan Barcelona, yıllar sonra ilk kez üst üste dört Real Madrid maçı kaybetmişti. 

Tüm bu olumsuz tabloya rağmen istifa etmeyen Ronald Koeman'ın işine son verildi. Başkan Joan Laporta'nın Koeman'ın tazminatını cebinden ödemesi söz konusu...

Barcelona Ronald Koeman'ı kovdu... Katalan devinin yeni teknik direktörü Xavi Hernandez oluyor

XAVI BAŞA GEÇİYOR

Barcelona'nın Avrupa'nın en büyüğü olduğı dönemlerde Andreas Iniesta'yla ortaklıkları dillere destan Xavi Hernandez'in Koeman yerine göreve gelmesi bekleniyor. Katalan basını birkaç gündür Xavi ismini yazıyordu.

Rayo deplasmanında son şansını kullanan Hollandalı gönderilince iş ciddiye bindi. Barcelona kaptanlığı yaptığı yıllarda efsaneler arasına giren Xavi, Barcelona'dan ayrıldıktan sonra bir süre Katar'da Al-Sadd forması giymiş, daha sonra da teknik direktör olarak takımın başına geçmişti. 

Barcelona Ronald Koeman'ı kovdu... Katalan devinin yeni teknik direktörü Xavi Hernandez oluyor ile ilgili etiketler Barcelona La Liga ronald koeman Xavi Hernandez Rayo Vallecano radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.