Barcelona maçının biletleri transfere kapatıldı!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında İspanyol devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da satılan biletler ile alakalı olarak kulüpten bir açıklama geldi. Barcelona maçı biletlerinin transfere kapatıldığı belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında 17 Mart Perşembe akşamında sahasında Barcelona’yı ağırlayacak olan Galatasaray’dan resmi bir açıklama yapıldı.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, "UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 17 Mart Perşembe günü oynayacağımız Barcelona karşılaşmasına ait satışı yapılan tüm kombine ve biletler maç günü de dahil olmak üzere transfere kapatılmıştır.

Resmi bilet satış kanalları dışındaki usulsüz bilet satışlarını engellemek ve taraftarlarımızın mağdur olmaması adına alınan kararımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Barcelona maçının biletleri transfere kapatıldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Barcelona bilet Transfer UEFA Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.