Bankanın bu promosyon kampanyasına emekliler kayıtsız kalamayacak! Bayram öncesi cepler dolacak! Banka coştu…

Mümkün olan en iyi avantajlara sahip bir promosyon arayan emekliler için Garanti BBVA güncellediği emekli promosyon kampanyasını duyurdu. Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Garanti BBVA, kısa bir süre önce ülke genelindeki emeklilerin ilgisini çekme potansiyeline sahip rekor bir promosyon kampanyası açıkladı. İşte yeni kampanyanın detaylar.

Garanti Bankası'nın emekli promosyon güncellemesinin detaylarına geçmeden önce promosyon ödemelerinin ne olduğunu kısaca bakalım. Promosyon ödemeleri, emekli vatandaşlara düzenli emekli maaşı ödemelerine ek olarak verilen bir ödemelerdir. Bu ödemeler genellikle bankalar tarafından bir promosyonun parçası olarak sunulur ve emekli vatandaşların emekli maaşı ödemeleri için bankalarını seçmelerini teşvik etmek için tasarlanmıştır.

GARANTİ’DEN EMEKLİYE REKOR ÖDEME

Garanti BBVA geçtiğimiz günlerde emekli promosyonunu güncelleyerek Nisan ayındaki rekabeti artırdığını duyurdu. Bu duyuruyla birlikte emekli vatandaşlar Ramazan Bayramı öncesinde rakamlarının güncellendiğini duymanın heyecanını yaşadı. Garanti BBVA tarafından verilen promosyon ödemeleri, en düşük emekli maaşının 5.500 TL'den 7.500 TL'ye yükselmesiyle emeklilerin dikkatini çekti.

GARANTİ BANKASI PROMOSYON RAKAMLARI

Bankanın bu promosyon kampanyasına emekliler kayıtsız kalamayacak! Bayram öncesi cepler dolacak! Banka coştu…

Garanti BBVA'nın promosyon ödemeleri son güncelleme ile artırıldı. Garanti BBVA'nın maaş aralığına göre sunduğu promosyon ödemeleri aşağıdaki gibidir:

3.500 TL'ye kadar emekli maaşı olan emekliler için 4 bin 500 lira

3.500 - 7.500 TL arasındaki emekliler için 5 bin 250 lira

7.500 - 10.000 TL arasındaki emekliler için 6 bin 750 lira

10.000 TL ve üzeri geliri olan emeklilere 7 bin 500 lira nakit promosyon avantajı.

Garanti BBVA'nın promosyon ödemesinden yararlanmak istiyorsanız, 1 Nisan - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Ayrıca, emekli maaşlarınızı en az üç yıl boyunca Garanti Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeniz gerekecektir.

Sonuç olarak, Garanti BBVA'nın emekli promosyon güncellemesi, Türkiye'deki emekli vatandaşlar için şu anda mevcut olan en rekabetçi tekliflerden biridir. Mümkün olan en iyi avantajları sunan bir promosyon arıyorsanız, promosyon 30 Nisan 2023'te sona ermeden önce Garanti BBVA'yı değerlendirdiğinizden emin olun.

Bankanın bu promosyon kampanyasına emekliler kayıtsız kalamayacak! Bayram öncesi cepler dolacak! Banka coştu… ile ilgili etiketler emekli promosyon Garanti Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.