Bankaların çalışma saatleri 2020! Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bankaların çalışma saatleri koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda değiştirildi. Bankaların açılış ve kapanış saatleri yeni düzenlemeye göre ayarlandı. Koronavirüs salgını ülkemizde etkisini yitirmeye başlayınca 1 Haziran’dan itibaren normalleşme adımları doğrultusunda bankalarda eski çalışma sistemlerine geri döndü. Buna göre bankalar saat kaçta açılıyor, kapanıyor sorusunu yanıtladık. İşte ayrıntılar…

Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan kurumlardan biri de bankalardır. Özellikle son zamanlarda çıkan kredi paketleri, ekonomik teşvikler bankalara olan talebi arttırdı. Banka şubelerine gitmek isteyen vatandaşlar bu yüzden bankaların çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Normalleşme adımlarından sonra bankalar yeni çalışma düzenine geçti. Peki, bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte mesai saatleri… 

BANKALAR SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR? 

Türkiye'de bulunan Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Akbank, Denizbank gibi birçok bankanın çalışma saatleri merak ediliyor. Banka müşterileri bankanın açılış saatlerini öğrenerek bankanın ilgili şubelerine erken gidip işlerini halletmek istiyorlar. Günümüzde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle de bankalarda sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak içeri müşteriler alınıyor. Durum böyle olunca bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor sorusu da merak edilen konu oldu. İşte bankaların çalışma saatleri. 

HALKBANK AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ

 09.00-17.00 

VAKIFBANK AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

ZİRAAT BANKASI AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

YAPI KREDİ AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

DENİZBANK AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00 - 17.00 

QNB FİNANSBANK AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

İŞ BANKASI AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

AKBANK AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

GARANTİ BANKASI AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

TEB AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

ING AÇILIŞ KAPANIŞ SAATİ 

09.00-17.00 

RESMİ TATİLLERDE BANKALAR AÇIK MI? 

Bankalar resmi tatillerde çalışmamaktadır. Resmi tatil günlerinde resmi tatil bitene kadar bankalar kapalıdır. Resmi tatil bittikten sonra normal mesai saatlerine devam etmektedirler. 

BANKALARDA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ 

Bankalardaki tüm çalışma alanları hijyen kurallarına göre düzenlendi. ATM'lerde dezenfektan çalışmaları yapıldı. Banka çalışanları koronavirüse karşı bilgilendirildi ve eğitim verilmeye devam ediliyor. Kronik hastalığı olanlar ve hamile olan çalışanlar izinli sayıldı. Bankada çalışanlar için serbest kıyafet uygulaması dönemine geçildi. 

Müşteriler için sosyal mesafe kuralları oluşturuldu. Bankanın içerisine belirli sayıda müşteri alınıyor. Banka içerisinde dezenfektan araçları bulunarak istenildiği zaman kullanıma hazır hale getirildi.

 

 

Bankaların çalışma saatleri 2020! Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? ile ilgili etiketler Banka VakıfBank Ziraat Bankası Halkbank açılış saati kapanış saati tedbirler yapı kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.