Bankalar artık Cumartesi günleri de açık! İlk pilot banka Yapı Kredi Şaşkınbakkal şubesi

Vatandaşların sıklıkla kullandığı bankalar için yeni bir düzenleme geliyor. Pandemi döneminde uzaktan çalışma gerçekleştiren bankaların yeni dönemde artık hafta sonu da hizmet vermeye hazırlanıyor. İşte, ilk pilot uygulama için o banka…

Sadece hafta içlerinde vatandaşlara hizmet veren bankalar için yeni bir düzenleme üzerinde çalışıldığı kaydedildi. Hafta sonlarında Cumartesi günüde vatandaşlara hizmet vermesi beklenen bankalar için ilk pilot bankanın Yapı Kredi olacağı söylendi.

Yapı Kredi Bankası bu yönde çalışmalarına devam ederken İstanbul’da Şaşkınbakkal Şubesi’nin Cumartesi gününde tam gün müşterilerine hizmet vereceği belirtildi.

Yapı Kredi Bankası bu gelişmenin hemen sonrasında müşterilerine SMS göndererek Şaşkınbakkal Şubesi’nin Cumartesi günlerinde 10.00 ila 17.00 saatleri arasında açık olacağını iletti. Söz konusu pilot uygulamada şubedeki tüm hizmetlerinde aynı hafta içinde olduğu gibi gerçekleşeceği ifade edildi.

Yapı Kredi haricinde diğer bankalarında Cumartesi günleri müşterilerine hizmet vermek için çalışma başlattığı dile getirildi.

Bankalar artık Cumartesi günleri de açık! İlk pilot banka Yapı Kredi Şaşkınbakkal şubesi ile ilgili etiketler Banka cumartesi yapı kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.