Balkan Ninnisi Daniel öldü mü? Hakan Boyav diziden ayrıldı mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi dizisinde Daniel karakteri öldü mü sorusu son bölümde izleyenler tarafından merak edildi. Karakteri canlandıran Hakan Boyav’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı da sorgulanmakta. Peki, Balkan Ninnisi Daniel diziden ayrıldı mı, neden?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Balkan Ninnisi dizisinde yaşanan son dakika Daniel gelişmesi izleyenler tarafından yakın takibe alındı. Son olarak Teşkilat ile Payitaht Abdülhamit dizilerinde rol alan Hakan Boyav oldukça sevilmektedir.

Balkan Ninnisi Daniel Öldü mü?

Son olarak 11 Ekim Salı akşamında Balkan Ninnisi son bölümünde yaşanan sürpriz gelişmede düğün günü toplandığı anda yaşanan kanlı olayda Daniel kurşunların hedefi oldu. Durum böyle olunca da Balkan Ninnisi izleyenleri Daniel’in ölüp ölmediğini sorgulamaya başladı.

Balkan Ninnisi Daniel öldü mü? Hakan Boyav diziden ayrıldı mı?

Hakan Boyav Kimdir?

10 Ocak 1994 tarihinde İzmir’in Ödemiş ilçesinde dünyaya gelen Hakan Boyav, lise eğitimini 1974 yılında Suphi Koyuncuoğlu Lisesi‘nde tamamladıktan sonra 1987 yılında da Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi‘ni bitirdi.

1988’de Diyarbakır Devlet Tiyatrosu‘na atanan Boyav, 2003 yılında da Ankara Devlet Tiyatrosu’na tayini edildi. 2002 yılında Asmalı Konak ve sonrasında da Hırsız Polis, Gece ve Gündüz, Hanımın Çiftliği ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde oynadı.

Balkan Ninnisi Daniel öldü mü? Hakan Boyav diziden ayrıldı mı? - Resim : 2

2017 yılında Payitaht Abdülhamid dizisinde kariyerinin zirvesine çıkan Boyav, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde de oynadı.

Hakan Boyav, Insatgram’da @hakan_boyav hesabını kullanmaktadır.

Balkan Ninnisi Daniel öldü mü? Hakan Boyav diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Balkan Ninnisi hakan boyav daniel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.