Balkan Ninnisi bu akşam yok mu 30 Ağustos? Balkan Ninnisi yeni bölüm neden yok, ne zaman?

Balkan Ninnisi dizisi her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Merih Öztürk ve Emre Bey yer alıyor. Ekranlarda Balkan rüzgarı estiren dizi, TRT1 ekranlarında ilgiyle takiip ediliyor. Ancak 30 Ağustos yayın akışında yeni bölümü yer almayan Balkan Ninnisi neden yok?

Balkan Ninnisi dizisi, salı akşamlarına konusu ve oyuncuları ile damga vurmaya devam ediyor. Dizide iki gencin aşkı için verdiği mücadele anlatılıyor. Her hafta TRT1 ekranlarında yayımlanan Balkan Ninnisi bu hafta yok mu, neden yok, yeni bölüm ne zaman?

BALKAN NİNNİSİ BU AKŞAM YOK MU, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sevilen dizi Balkan Ninnisi, 30 Ağustos Salı günü TRT1 yayın akışında normal saatinde ve yeni bölümü ile yer almadı. Dizinin yeni bölümü 6 Eylül Salı günü yayımlanacak. Dizinin Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle bu hafta ekranda olmadığı düşünülüyor.

Balkan Ninnisi bu akşam yok mu 30 Ağustos? Balkan Ninnisi yeni bölüm neden yok, ne zaman?

TRT1 YAYIN AKIŞI 30 AĞUSTOS

19:00 İddiaların Aksine

19:05 Ana Haber

20:00 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl Özel Konseri

22:00 Balkan Ninnisi (Tekrar)

Balkan Ninnisi bu akşam yok mu 30 Ağustos? Balkan Ninnisi yeni bölüm neden yok, ne zaman? ile ilgili etiketler Balkan Ninnisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.