Bakan Özer açıkladı! Okullarda ara tatil yapılacak mı?

Deprem bölgesinde bir yandan okullar açılıp eğitim yaşamı yavaş yavaş normale döndürülmeye çalışılırken ara tatilin yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu konuya açıklık getirdi. İşte detaylar....

Kahramanmaraş depremi sonrası ikinci dönemde okulların açılması ertelenmişti. Depremin etkilediği 10 il de dahil olmak üzere tüm ülkede iki hafta okullar tatil edilmiş, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki illerde okulların kademeli olarak açılacağını açıklamıştı.

Bakan Özer açıkladı! Okullarda ara tatil yapılacak mı?

ARA TATİL OLACAK MI?

Bölgede bir yandan okullar açılıp eğitim yaşamı yavaş yavaş normale döndürülmeye çalışılırken öğrenci ve veliler ise ara tatilin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Okulların ikinci dönem açılış tarihinin gecikmesi nedeniyle 17-24 Nisan arasındaki ikinci ara tatilin olup olmayacağı merak ediliyordu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e bu konuya ilişkin Hürriyet'ten Nuran Çakmakçı'ya konuştu.  Bakan Özer, ara tatilin yapılacağını, şu anda bunun kaldırılmasının gündemde olmadığını hatta öğretmenlerin de ara tatilde idari izinli sayılacağını açıkladı.

Okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan 2023'te yapılacak.

Bakan Özer açıkladı! Okullarda ara tatil yapılacak mı? ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş Milli Eğitim Bakanlığı Mahmut Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.