"Bakan Nebati yolcularla tartıştı" yalanı deşifre oldu

Muhalif medyanın "Hazine ve Maliye Bakan Nureddin Nebati uçağı bekletti, yolcularla tartıştı" diye yansıttığı olayda hiç bahsedilmeyen CHP'li Gamze İlgezdi ve yanındakilerin de olduğu ortaya çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bulunduğu, THY'nin Ankara - İstanbul uçağı hava şartları sebepli rötar yapınca, bakan Nebati'den dolayı beklediğini sanan yolcular ile bakan arasında tartışma yaşanmıştı. O anları Independent Türkçe ekibi görüntülemişti.

 

 

BAKAN NEBATİ'DEN SONRA GELEN CHP'Lİ İLGEZDİ DETAYI

Gazeteci Sinan Burhan sosyal medya hesabından olayın kameralara yansımayan kısmını anlattı.

 

"Bakan Nebati yolcularla tartıştı" yalanı deşifre oldu - Resim : 2Burhan "Bakanı Nebati uçağı bekletti diye Fox,Halk,Tele1 haber yapıyor. Oysa uçağa Nebati’den sonra gelenler var. CHP MV Gamze İlgezdi ve yanındakiler uçaktakilere gaz veriyor. Hak Hukuk Adalet sloganı atıyorlar. Bunun üzerine Nebati Erdoğan kazandı hazmedin diyor. Bir yalan daha patladı." ifadelerini kullandı.

"Bakan Nebati yolcularla tartıştı" yalanı deşifre oldu ile ilgili etiketler Nureddin Nebati
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.