Bakan Karaismailoğlu sevindiren haberi verdi: Türkiye genelinde, tamamına yakın kesimlerde trafiğimiz açıktır!

Ulaştırma, Haberleşme ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ülke genelinde etkili olan kar yağışlarına rağmen kapalı yol olmadığını belirterek, "Türkiye genelinde, tamamına yakın kesimlerde trafiğimiz açıktır. Güvenli ulaşım için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaya devam edecek" dedi.

Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'de yolların yüzde 99'unun açık olduğunu söyledi.

Birkaç gün daha kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanabileceğini ifade eden Karaismailoğlu, "Kış lastiği kullanma konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Bolu Dağı Tüneli Bakım ve İşletme Şefliğini ziyaretinde konuştu.

Karaismailoğlu, dün gece Anadolu Otoyolu'nda yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşandığını söyledi.

Bolu ve Düzce Valiliklerinin yolda kalan vatandaşları misafir ettiğini ifade eden Karaismailoğlu, "İstanbul-Ankara arasında ulaşım normal seyrinde devam ediyor" dedi.

Bolu'da son 50 yılın en büyük kış mevsimini yaşadığını belirten Karaismailoğlu, "Yollardaki olumsuz durumlar nedeniyle trafikte sıkıntılar yaşadık" açıklamasını yaptı.

 

Bakan Karaismailoğlu sevindiren haberi verdi: Türkiye genelinde, tamamına yakın kesimlerde trafiğimiz açıktır! ile ilgili etiketler Trafik Bakan karaismailoğlu yol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.